Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kalėdų žvaigždės

Puikaus skonio, trapūs sausainiai su šokolado glajumi ir graikiniais riešutais

Vidutinio sudėtingumo Apie 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Kalėdų žvaigždės

Sausainiams:

1 pakelio Dr. Oetker miltinio mišinio trupininiam pyragui
1 kiaušinio
100g minkšto sviesto

Papuošimui:

1 pakelio Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajaus
100g graikinių riešutų
1-2 pakelių Dr. Oetker pabarstukų „Sidabriniai žirneliai“

paruošimas

paruošimas

1

Sausainių tešla

Supilkite Dr. Oetker miltinį mišinį į dubenį, sudėkite minkštą sviestą ir įmuškite kiaušinį. Išmaišykite viską iki vientisos masės. Gautą masę iškočiokite iki 0,5cm storio ir su formelėmis išspauskite žvaigždutes. Paimkite kepimo skardą, padenkite kepimo popieriumi ir sudėkite suformuotas žvaigždutes. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 170 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.

2

Dekoravimas

Glajaus paruošimas. Glajaus maišelį įdėkite į karštą vandenį (nevirti) ir palaikykite kelias minutes kol glajus sumikštės. Atkirpkite mažą pakuotės kampelį ir pilkite ant iškepusių ir atvėsusių sausainių. Kol glajus dar nesustingęs, ant viršaus uždėkite graikinius riešutus ir sidabrinius žirnelius.

Skanaus!

Mitybos informacija Receptas Kalėdų žvaigždės

Porcija / vnt 100 g / ml