Flag

Biskvitas su panakota ir uogomis

10 porcijos
Pažengusiems
150
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta biskvitus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Tešlai reikės
4 vnt.kiaušinių (L)
120 gcukraus
1 a.š.Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 žiupsnelisdruskos
150 gkvietinių miltų
0,5 a.š.Dr. Oetker kepimo miltelių
2 - 3 gkakavos
Įdarui reikės
700 mlpieno
400 mlgrietinėlės (35 proc.)
150 gcukraus
150 ggervuogių ir aviečių
3 pakeliųDr. Oetker mišinio desertui “Panna Cotta”

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
Picture - Dr. Oetker kepimo miltelių
Picture - Dr. Oetker mišinio desertui “Panna Cotta”
1

Tešlos paruošimas

Kiaušinius išplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Įsijokite į juos miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir gerai išmaišykite.

2

Kepimas

Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (35x35 cm). Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 15 min. Palikite kepinį atvėsti.

3

Įdaro gamyba

Įdarui sumaišykite panakotos mišinį su cukrumi ir 200 ml pieno. Likusį pieną ir grietinėlę užvirkite nedideliame puode ir tada įmaišykite paruoštą mišinį. Maišant pavirkite 1 min., kol cukrus ištirps. Tada nukelkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.

4

Paskutiniai žingsniai

Kepinį perpjaukite pusiau. Vieną jo dalį įklokite į kepimo popieriumi išklotą nedidelę skardą, užtepkite pradėjusią stingti panakotą ant kepinio, suberkite į gervuoges. Ant viršaus užklokite likusią kepinio pusę, lengvai prispauskite prie panakotos sluoksnio (ant viršaus galima uždėti medinę lentelę).

5

Šaldymas

Padėkite skardą į šaldiklį 2-3 val. ir tada pyragą ragaukite.