Flag

Drėgnas obuolių pyragas

6 porcijos
Pradedantiesiems
60
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta pyragus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Pyragui kepti vietoj obuolių galima naudoti persikus, nektarinus, slyvas.
Patarimai ir gudrybės
Vietoj vanilinio cukraus į pyragą galima įmaišyti šaukštelį “Dr.Oetker” vanilės ekstrakto.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Tešlai reikės
100 gcukraus
1 a.š.Dr. Oetker kepimo miltelių
2 vnt.kiaušinių
1 a.š.Dr. Oetker vanilinio cukraus
80 gmiltų
0,5 a.š.druskos
50 gsviesto
4 vienetųobuolių
1 šaukštomiltelinio cukraus
Formai paruošti reikės
1 šaukštosviesto

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker kepimo miltelių
Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
1

Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.

2

Kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska išplakite iki standžių putų.

3

Sviestą ištirpinkite dubenėlyje ir atvėsinkite. 

4

Sviestą bei išplaktus kiaušinius supilkite į miltus ir išmaišykite.

5

Maždaug 23 cm skersmens kepimo formą patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais.

6

Supilkite tešlą į paruoštą kepimo formą.

7

Obuolius nuplaukite perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklalizdžius, puseles supjaustykite plonais griežinėliais ir susmeikite į tešlą.

8

Kepkite 180 °C orkaitėje apytikriai 40 min. Iškeptą pyragą apiberkite milteliniu cukrumi.

Patarimai ir gudrybės

  • Pyragui kepti vietoj obuolių galima naudoti persikus, nektarinus, slyvas.
  • Vietoj vanilinio cukraus į pyragą galima įmaišyti šaukštelį “Dr.Oetker” vanilės ekstrakto.