Flag

Keksiukai viščiukai

12 porcijos
Pažengusiems
40
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta keksiukus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Keksiukams
1 pakuotėDr. Oetker keksiukų su šokolado gabalėliais
2 vnt.kiaušinių
100 mlaugalinio aliejaus
100 mlvandens
Kremui
1 pak.Dr. Oetker konjako skonio kremo tortui
300 mlpieno (atšaldyto)
100 gsviesto (kambario temperatūros)
1 pak.Dr. Oetker geltonų maistinių dažų
Dekorui
1 pak.Dr. Oetker desertinio glajaus pieštukų

Peržiūrėti produktus

1

Keksiukų mišinio paruošimas

Į indą sudėkite kepimo mišinį, kiaušinius, augalinį aliejų, supilkite vandenį, šokolado gabalėlius ir viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite pasiruoštose keksiukų formelėse. Skardą su formelėmis sudėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje. Keksiukai yra dekoruojami, kai yra visiškai iškepę ir atvėsę.

2

Kremo paruošimas

Supilkite pieną į dubenį, suberkite kremo mišinį ir maišykite apie 3 minutes iki vientisos masės. Pamažu sudėkite kambario temperatūroje atšildytą sviestą, įlašinkite kelis lašus geltonų maistinių dažų ir viską gerai išmaišykite. Gautą masę įdėkite į konditerijos rankovę ir ant keksiukų formuokite viščiukų formos bokštelius.

3

Dekoravimas

Paimkite pasirinktą spalvą glajaus maisto dekoravimui ir paminkykite ją rankose apie 1 min. Dekoruokite akytes, snapelius ir kojytes.