Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Morkų pyragas

2 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 30 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Morkų pyragas

Pyragui:

200 g sviesto (minkšto)
150 g cukraus
1 pak. Dr. Oetker vanilinio cukraus
4 kiaušinių
220 g miltų
2 a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
morkos (dideles tarkuotos)

Morengui:

2 kiaušinių baltymų
100 g cukraus
1 pak. cinamoninio cukraus
100 g miltelinio cukraus
g lazdynų riešutų

paruošimas

Paruošimas

Pyrago

Į paruoštą indą dedame minkštą sviestą, beriame cukrų, vanilinį cukrų ir viską išmaišome plaktuvu arba rankomis iki vientisos masės. Tada įmušame kiaušinius, beriame miltus, kepimo miltelius, tarkuotą morką. Gautą masę gražiai išmaišome ir dedame į paruoštą kepimo formą.

Morengo

Inde išplakame kiaušinių baltymus, pilame cukrų, cinamoninį cukrų ir viską plakame toliau iki vientisos standžios baltos masės. Suberiame miltelinį cukrų, smulkintus riešutus ir viską gražiai išmaišome. Paruoštą masę dedame ant paruoštos kepti pyrago masės tolygiai paskirstant.
Paruoštą masę kepame 45-50 minučių 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!

Maistinė informacija Morkų pyragas

per.serving per.100g.ml
Energetinė vertė 63kJ
15kcal
21kJ
5kcal
Riebalų 0.54g 0.16g
Angliavandenių 2.50g 0.76g
Baltymų 0.80g 0.24g