Flag

Sausainiai Saldieji margučiai

apie 30 - 40 vienetų
Pradedantiesiems
30
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Tešlai
0 gmiltų
100 gmigdolų miltų
50 gcukraus pudros
150 gsviesto
1 pak.Dr. Oetker vanilinio cukraus (16 g)
10 lašeliųDr. Oetker apelsinų aromato
1kiaušinio trynys
1 žiupsnelisdruskos
Papuošimas
1 pak.Dr. Oetker žydro cukraus glajaus
1 pak.Dr. Oetker rožinio cukraus glajaus
1 pak.Dr. Oetker balto cukraus glajaus
1 pak.Dr. Oetker pabarstukų „Sidabriniai žirneliai“
1 pak.Dr. Oetker pabarstukų „Auksiniai perlai“

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus  (16 g)
Picture - Dr. Oetker rožinio cukraus glajaus
1

Tešlos paruošimas

Iš miltų, migdolų, cukraus pudros, sviesto, vanilinio cukraus, aromato, trynio ir druskos užminkykite vientisos konsistencijos tešlą. Jei tešla per sausa, įpilkite šaukštą šalto vandens. Tešlą įvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite šaldytuve apie 40 minučių. Tada išimkite iš šaldytuvo ir padėkite ant miltais apibarstyto stalo. Iškočiokite apie 0,5 cm storio lakštą ir formelėmis išpjaustykite margučių formas.

2

Kepimas

Sausainukus šaukite į orkaitę. Iškeptus sausainius perdėkite ant grotelių ir palikite atvėsti. Dujinė orkaitė: 180 °C Elektrinė orkaitė: 180 °C Papildoma informacija: Dujinės orkaitės iš anksto nekaitinkite. Elektrinę orkaitę prieš kepimą įkaitinkite. Kepimo laikas: 10–15 min.

3

Puošimas

Kai sausainiai visiškai atvės, karšto vandens vonelėje ištirpinkite glajų ir apipilkite juo sausainius. Cukraus perlais puoškite sausainius, kol glajus dar nesustingęs, o glajaus pieštukais puoškite jau sustingusį glajų. Jei glajus jau sustingęs, perlus galite pritvirtinti desertinio glajaus pieštuku arba panaudojant pakuotėje likusį glajaus likutį, jį vėl ištirpinę karšto vandens vonelėje.