Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Šventinis aguonų keksas

Aguonų keksas su džiovintais vaisiais ir riešutais

12 porcijų

Vidutinio sudėtingumo 30 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Šventinis aguonų keksas

Keksui:

150 g sviesto (minkšto)
200 g cukraus
4 kiaušinių
0 g miltų
2 a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
100 g aguonų
20 g kviečių sėlenų
saujelės džiovintų vaisių ir riešutų

Papuošimui:

300 ml pieno
1 pak. Dr. Oetker vanilinio kremo tortui
1 pak. Dr. Oetker baltojo šokolado skonio glajaus
1 pak. Dr. Oetker auksinių ir juodų pabarstukų rinkinio

paruošimas

Paruošimas

1

Kekso

Į dubenį sudėti sviestą ir suberti cukrų. Viską plakti ir tuo pat metu sudėti kiaušinius. Į vientisą masę sudėti miltus, kepimo miltelius, aguonas, sėlenas, džiovintus vaisius ir viską gerai išmaišyti.

Į kepimo skardą sudėti paruoštą masę. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių. Pyragui iškepus jį ištraukti ir leisti atvėsti.

2

Papuošimo

Į karštą vandenį įdėti Dr. Oetker baltojo šokolado glajaus pakuotę ir leisti jai suminkštėti. Glajui suminkštėjus dekoruoti pyragą.

Į aukštą indą įpilti 300 ml pieno. Supilti pakelio turinį į pieną ir plakti apie 3 minutes. Tada kremą sudėti į konditerinę rankovę ir dekoruoti kremines eglutes.

Galiausiai pyragą apibarstyti Dr. Oetker šventiniais pabarstukais. Skanaus!