Flag

Vanilinė migdolų ir kriaušių tarta

6 porcijos
Pažengusiems
50
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta tartus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Tešlai reikės
100 gsviesto (šalto)
180 gkvietinių miltų
50 gcukraus
1 a.š.Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 žiupsnelisdruskos
2kiaušinių trynių
Įdarui reikės
3 - 4 vnt.kriaušių (nuluptų)
400 mlsaldžių raudonų vaisių ir uogų sulčių (arba raudonojo vyno)
140 gcukraus
1 žiupsnelisdruskos
2 vnt.kriaušių
30 gDr. Oetker kukurūzų krakmolo “Gustin”
1 a.š.Dr. Oetker vanilinio cukraus
140 gmigdolų miltų
1 a.š.miltelinis cukrus

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
Picture - Dr. Oetker kukurūzų krakmolo “Gustin”
Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
1

Tešlos paruošimas

Tešlai į dubenį sutarkuokite šaltą sviestą, užberkite miltus, cukrų, vanilinį cukrų bei druską, įdėkite trynius ir viską suminkykite į kamuolį. Tešlą iškočiokite ir įklokite į maždaug 25 cm skersmens kepimo formą, peiliu padailinkite krepšelio kraštus.

2

Kriaušių paruošimas

Kriaušes sudėkite į verdančias sultis ir 5 min. pavirkite ir nukelkite nuo ugnies. Kriaušėms išilgai padarykite įpjovas ir išskleiskite lyg vėduokles ant migdolų masės.

3

Įdaro paruošimas

Įdarui kambario temperatūros sviestą iki purumo išplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Tada po vieną įplakite kiaušinius, galiausiai įmaišykite krakmolą ir migdolų miltus. Įdarą tolygiai paskleiskite ant tešlos krepšelio.

4

Kepimas

Kepkite 160 °C orkaitėje maždaug 25 min. Tada kepinio viršų pridenkite folija ir kepkite dar maždaug 25 min. arba kol įdaras sutvirtės. Iškeptą atvėsusį pyragą pabarstykite milteliniu cukrumi.