Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Varškėtis

Greitai paruošiamas varškės pyragas

1 vienetas

Lengvai paruošiamas 30 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Varškėtis

Tešlai:

0 g miltų
7,5 g Dr. Oetker kepimo miltelių
80 g sviesto arba margarino (minkšto)
60 g cukraus pudros
8 g Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 kiaušinio
2 ml pieno

Varškės įdarui:

1000 g varškės (riebesnės)
6 kiaušinių
200 g cukraus
40 g Dr. Oetker kukurūzų krakmolo
30 g manų kruopų
8 g Dr. Oetker vanilinio cukraus
50 g sviesto
1 tarkuota citrinos žievelė nuo 1/2 citrinos

paruošimas

Paruošimas

1

Ant minkymo lentos persijojame miltus, kepimo miltelius, sudedame likusius tešlos ingredientus, reikalui esant pieną, ir rankomis suminkome tešlą.

recipe.preparation.top.bottom.heat 180 °C

Kepimo laikas: 60 - 70 Minutės

2

Iš pusės tešlos iškočiojame lakštą, kurį patiesiame torto formoje (26 cm skersmens). Iš kitos pusės iškočiojame juostą, kuria išklojame formos šonus taip, kad susijungtų su dugnu.

3

Varškės įdaro paruošimas: Ingredientus gerai išmaišome ir supilame ant tešlos. Pašauname kepti į įkaitintą orkaitę.

4

Baigus kepti peilio smaigaliu atsargiai atskiriame varškėčio šonus nuo formos ir dar formoje leidžiame ataušti. Ataušusį varškėtį pabarstome cukraus pudra.

Informacija apie maistingumą Varškėtis

Porcijoje per.100g.ml
Energinė vertė 4693kJ
1121kcal
297kJ
71kcal
Riebalai 3.36g 0.21g
Angliavandeniai 116.95g 7.41g
Baltymai 146.21g 9.26g