Flag

Braškių želė su panakota

6 porcijos
Pažengusiems
45
Gaivus ir vasariškas desertas su braškių gabaliukas
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Jums reikės
1 pak.Dr. Oetker skaidri braškių ir vanilės skonio želė
300 gbraškių
400 mlpieno (panakotai pagaminti)
1 pakeliųDr. Oetker mišinio desertui “Panna Cotta”
250 mlgrietinėlės (panakotai pagaminti)

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker mišinio desertui “Panna Cotta”
1

Užvirinkite 500 ml vandens ir ištirpinkite jame DR. OETKER skaidrią braškių ir vanilės skonio želę. Braškes supjaustykite, sudėliokite jas stiklinėse ir užpilkite žele. 

2

150 ml pieno užvirinkite, atvėsinkite ir atidėkite. DR. OETKER desertą „Panna Cotta“ pagaminkite taip, kaip nurodyta ant pakelio. 

3

Kai desertas atvės, jis pradės greitai stingti, tuomet įmaišykite virintą ir atvėsintą pieną. Gautą masę supilstykite ant užstingusios braškių ir irgi sustingdykite. Pilkite tiek, kad stiklinė nebūtų visiškai pilna, palikite vietos braškėms. 

4

Prieš patiekdami ant baltojo sluoksnio uždėkite braškių, papuoškite valgomosiomis gėlėmis.