Flag

Dr. Oetker sausainiai helovinui

12 vienetų
Pradedantiesiems
40
Naujas ir gardus sausainių receptas artėjančiam halovynui!
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
100 gsviesto (šalto)
100 gcukraus
50 gavižinių dribsnių
0,3 a.š.cinamono
100 gmiltų
100 gsultingo moliūgo
kelių lašųDr. Oetker vanilės aromato
1 pak.Dr. Oetker žalių maistinių dažų
1 pak.Dr. Oetker balto glajaus

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker žalių maistinių dažų
Picture - Dr. Oetker balto glajaus
1

Pagaminimas

Sviestą, cukrų, avižinius dribsnius, cinamoną ir miltus suminkikyte į vientisą masę. Sutarkuokite moliūgą ir įdėkite į masę. Viską vėl gerai sumaišykite.

2

Įlašinkite vanilės kvapo esencijos, išspauskite visą pakelį Dr. Oetker žalių konditerinių dažų. Viską sumaišykite ir sudėkite ant skardos šaukšto dydžio porcijomis.

3

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12-15 minučių. Kol sausainiai kepa išskaptuokite kelis mažus moliūgus.

4

Dr. Oetker balto glajaus pakelį palaikykite 4 minutes karštame vandenyje. Išimkite sausainius iš orkaitės ir ant jų po lygiai išspauskite glajų.

5

Dekoruokite sausainius glajumi ir norimais saldainiais.