Flag

Lietiniai su vaniliniu varškės kremo įdaru

7 vienetų
Pradedantiesiems
40
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta leitinius!
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Tešlai reikės
2 vnt.kiaušinių
1 - 2 v.š.cukraus
1 a.š.druskos
140 gmiltų
25 gsviesto (ištirpinto)
100 mlpasukų
200 mlpieno
3 - 4 v.š.aliejaus (kepti)
50 gsviesto (lietiniams apkepti)
Įdarui reikės
250 gvarškės
250 gmaskarponės
2 šaukštųmiltelinio cukraus
1 a.š.Dr. Oetker vanilinio cukraus
150 guogų: šilauogių, spanguolių, vyšnių (gali būti šaldytos)
7 šaukštųvyšnių uogienės

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
1

Tešlai kiaušinius išplakite su cukrumi ir druska, įberkite miltus, įpilkite pasukas, ištirpintą sviestą. Tešlą išmaišykite. Po to dalimis įmaišykite pieną – pilkite tiek, kad tešla būtų pakankamai skysta. 

2

Tada įkaitinkite keptuvėje pusę šaukšto aliejaus ir iškepkite pirmą lietinį – kiekvieną pusę po 1-1,5 min. Jei tešla per skysta, įmaišykite dar šaukštą miltų.

3

Įdarui varškę išmaišykite su maskarpone, milteliniu cukrumi bei “Dr.Oetker” vaniliniu cukrumi. Po 1-2 šaukštus įdaro įvyniokite į kiekvieną lietinį.

4

Lietinius 3-4 min. apkepkite įkaitintame svieste. Iškeptus pagardinkite uogiene, šviežiomis uogomis, pabarstykite milteliniu cukrumi ir ragaukite.