Baking Powder

Avižinė košė su obuoliais, cinamonu ir razinomis

Dr. Oetker pilno grūdo avižinės košės paruošiamos tik per tris minutes su nedideliu kiekiu vandens. Greitas ir paprastas paruošimo būdas palengvina kasdienybę ir suteikia energijos, reikalingos naujiems iššūkiams priimti. Puikaus skonio ir aukštos kokybės avižinė košė su obuoliais, cinamonu ir razinomis yra maistingas produktas, turintis daug skaidulinių medžiagų. Išsirinkite savo mėgstamą skonį ir pradėkite dieną su šypsena!

 

 

Užsisakykite internetu dabar::

Alergijas arba netoleravimą sukeliančios medžiagos arba produktai

Atkreipiame dėmesį, kad šio produkto sudėtyje gali būti alergijas ar netoleravimą sukeliančių medžiagų ar jų pėdsakų, kurioms pagal teisės aktų reikalavimus taikoma būtinybė jas ženklinti, ir kurios gali sukelti alergijas ar kitas netoleravimą sukeliančias reakcijas.

Dėl galimų sudėties pasikeitimų, rekomenduojame visada atsižvelgti į informaciją, pateiktą ant produkto pakuotės.


ALERGIJAS ARBA NETOLERAVIMĄ SUKELIANČIOS MEDŽIAGOS ARBA PRODUKTAI:

1. Glitimo turintys javai (t. y. kviečiai (tokie kaip spelta ir chorasano kviečiai), rugiai, miežiai, avižos arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus:
a) kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės;
b) kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus;
c) miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus;
d) javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;

2. Vėžiagyviai ir jų produktai;

3. Kiaušiniai ir jų produktai;

4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus:
a) žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą;
b) žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui;

5. Žemės riešutai ir jų produktai;

6. Sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus:
a) rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus;
b) natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolį, natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą;
c) iš sojų pupelių aliejaus gautus fitosterolius ir fitosterolio esterius;
d) augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių;

7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę), išskyrus:
a) išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
b) laktitolį;

8. Riešutai, t. y. migdolai, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, anakardžiai, pekaninės karijos, brazilinės bertoletijos, pistacijos, makadamijos ar Kvinslendo riešutai bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;

9. Salierai ir jų produktai;

10. Garstyčios ir jų produktai;

11. Sezamo sėklos ir jų produktai;

12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus;

13. Lubinai ir jų produktai;

14. Moliuskai ir jų produktai.

Informacija apie maistingumą Avižinė košė su obuoliais, cinamonu ir razinomis

Per 100g Serving
Energinė vertė 1 593 kJ
378 kcal
Riebalai 7,4 g
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 2,7 g
Angliavandeniai 64 g
Iš kurių cukrų 28 g
Baltymai 12 g
Druska 0 g

Daugiau informacijos apie produktą

Sudėtyje yra: 0

Sutikimas dėl sekimo

Būtume dėkingi, jei duotumėte sutikimą mums ir mūsų partneriams naudoti slapukus ir panašias technologijas, kad suprastume, kaip naudojate mūsų svetainę. Tai leidžia mums geriau suprasti naudotojo elgesį ir atitinkamai pritaikyti mūsų svetainę. Be to, mes ir mūsų partneriai norėtume naudoti šiuos duomenis savo platformose suasmenintiems pasiūlymams. Jei sutinkate su tuo, spauskite „Sutinku“. Išsamesnės informacijos ieškokite mūsų privatumo politikoje. Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą.

Būtinos savybės

Mums reikia šių slapukų ir panašių technologijų, kad galėtume užtikrinti pagrindines mūsų svetainės funkcijas. Tai apima, pavyzdžiui, šių nustatymų įrašymą. Tai tikrai būtina, kad negalėtumėte to išjungti.

Visada aktyvus

Analizė ir suasmeninimas

Be to, norėtume sužinoti daugiau apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, kad optimizuotume ją jums ir kitiems naudotojams. Šiuo tikslu mes naudojame slapukus ir panašias technologijas, kurios surenka informaciją apie naudotojų elgesį ir taip padeda mums pagerinti mūsų pasiūlymus jums.

Taip

ne

(Pakartotinė) rinkodara / dalijimasis duomenimis su trečiosiomis šalimis

Siekdami pritaikyti savo rinkodaros kampanijas pagal jūsų poreikius, renkame informaciją apie tai, kaip jūs patenkate į mūsų svetainę ir kaip sąveikaujate su mūsų reklamomis. Tai padeda mums ne tik pagerinti mūsų skelbimus, bet ir pritaikyti jums mūsų turinį. Mūsų rinkodaros partneriai taip pat naudoja šią informaciją savo tikslams, pvz., jūsų paskyrai ar profiliui suasmeninti savo platformoje.

Taip

ne