Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Kalėdų žvaigždės

Puikaus skonio, trapūs sausainiai su šokolado glajumi ir graikiniais riešutais

30 - 40 vienetai

Vidutinio sudėtingumo 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Kalėdų žvaigždės

Sausainiams:

1 pak. Dr. Oetker miltinio mišinio trupininiam pyragui
1 kiaušinio
100 g sviesto (minkšto)

Papuošimui:

1 pak. Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajaus
100 g graikinių riešutų
1 - 2 pak. Dr. Oetker pabarstukų „Sidabriniai žirneliai“

paruošimas

Paruošimas

1

Sausainių tešla

Supilkite Dr. Oetker miltinį mišinį į dubenį, sudėkite minkštą sviestą ir įmuškite kiaušinį. Išmaišykite viską iki vientisos masės. Gautą masę iškočiokite iki 0,5cm storio ir su formelėmis išspauskite žvaigždutes. Paimkite kepimo skardą, padenkite kepimo popieriumi ir sudėkite suformuotas žvaigždutes. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 170 laipsnių temperatūroje apie 15 minučių.

2

Dekoravimas

Glajaus paruošimas. Glajaus maišelį įdėkite į karštą vandenį (nevirti) ir palaikykite kelias minutes kol glajus sumikštės. Atkirpkite mažą pakuotės kampelį ir pilkite ant iškepusių ir atvėsusių sausainių. Kol glajus dar nesustingęs, ant viršaus uždėkite graikinius riešutus ir sidabrinius žirnelius. Skanaus!

Informacija apie maistingumą Kalėdų žvaigždės

Porcijoje per.100g.ml
Energinė vertė 80kJ
19kcal
2638kJ
630kcal
Riebalai 1.80g 59.96g
Angliavandeniai 0.32g 10.68g
Baltymai 0.42g 13.84g