Receptas Riešutų pyragas su sviestiniu kremu
250 g | obuoliai |
100 ml | vandens |
120 g | sviesto |
75 g | rudojo cukraus |
0,5 a.š. | druskos |
1 vnt. | kiaušinių |
80 ml | klevų sirupo |
230 g | miltų |
1,5 a.š. | sodos |
1 a.š. | Dr. Oetker kepimo miltelių |
100 g | grūstų karijų |
70 g | sviesto |
100 g | grietinėlės sūrio |
0,5 pak. | „Dr.Oetker“„Base for Butter Cream Icing & Frosting“ |
100 g | karijų |
1 a.š. | rudojo cukraus |
Nuluptus obuolius supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į puodą, užpilkite 100 ml vandens ir pamaišydami virkite 10 min. arba kol sukris. Išvirtus sutrinkite šakute ir palikite atvėsti.
Kambario temperatūros sviestą išplakite su cukrumi ir druska.
Kiaušinį išplakite su klevų sirupu ir įmaišykite į sviesto masę.
Į sviesto masę įmaišykite obuolių tyrę.
Išsijokite miltus, kepimo miltelius ir sodą. Į miltų mišinį įmaišykite grūstus karijų riešutus.
Pusę tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą 17 cm skersmens formą.
Kepkite 180°C karštumo orkaitėje maždaug 35–40 min. arba kol į tešlą įsmeigtą medinį iešmelį ištrauksite švarų. Iš likusios tešlos iškepkite antrą torto sluoksnį. Abu atvėsinkite.
Kremui visus ingredientus išplakite. Pusę kremo panaudokite kepinio sluoksniams pertepti, o likusį užtepkite ant viršaus. Pusę riešutų suguskite ir kartu su nesugrūstais dekoruokite tortą, užberkite rudąjį cukrų.
Porcijoje | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energinė vertė |
8
kJ
2 kcal |
0
kJ
0 kcal |
Riebalai | 0.01 g | 0.00 g |
Angliavandeniai | 0.33 g | 0.02 g |
Baltymai | 0.05 g | 0.00 g |
Būtume dėkingi, jei duotumėte sutikimą mums ir mūsų partneriams naudoti slapukus ir panašias technologijas, kad suprastume, kaip naudojate mūsų svetainę. Tai leidžia mums geriau suprasti naudotojo elgesį ir atitinkamai pritaikyti mūsų svetainę. Be to, mes ir mūsų partneriai norėtume naudoti šiuos duomenis savo platformose suasmenintiems pasiūlymams. Jei sutinkate su tuo, spauskite „Sutinku“. Išsamesnės informacijos ieškokite mūsų privatumo politikoje. Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą.
Mums reikia šių slapukų ir panašių technologijų, kad galėtume užtikrinti pagrindines mūsų svetainės funkcijas. Tai apima, pavyzdžiui, šių nustatymų įrašymą. Tai tikrai būtina, kad negalėtumėte to išjungti.
Be to, norėtume sužinoti daugiau apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, kad optimizuotume ją jums ir kitiems naudotojams. Šiuo tikslu mes naudojame slapukus ir panašias technologijas, kurios surenka informaciją apie naudotojų elgesį ir taip padeda mums pagerinti mūsų pasiūlymus jums.
Taip
ne
Siekdami pritaikyti savo rinkodaros kampanijas pagal jūsų poreikius, renkame informaciją apie tai, kaip jūs patenkate į mūsų svetainę ir kaip sąveikaujate su mūsų reklamomis. Tai padeda mums ne tik pagerinti mūsų skelbimus, bet ir pritaikyti jums mūsų turinį. Mūsų rinkodaros partneriai taip pat naudoja šią informaciją savo tikslams, pvz., jūsų paskyrai ar profiliui suasmeninti savo platformoje.
Taip
ne