Žinome, kad maži, gerai apgalvoti sprendimai lemia daug. Todėl „Dr. Oetker“ gaminiai paženklinti aiškiomis maistinės vertės etiketėmis, taip pat etiketėmis su informacija apie produktų be glitimo, be laktozės, be pridėtinio cukraus ir kitų dietinių nuostatų pasirinkimą – tai padeda rinktis apgalvotai ir turint daugiau informacijos.
Iki 2025 m. esame įsipareigoję sumažinti cukraus kiekį pyraguose 10 %, o desertuose – 15 %. Be to, turėdami pasirinkimo įvairovę – nuo augalinės kilmės ir daug baltymų turinčių iki be dirbtinių dažiklių ir skonio stipriklių – visi galime rinktis skanų maistą, kuris mums tinka.
Savo pakuotėse ir svetainėje naudojame aiškias maistinės vertės etiketes, pvz., be glitimo, be laktozės, be pridėtinio cukraus, be dirbtinių dažiklių, be pridėtinių skonio stipriklių ir su dideliu kiekiu baltymų, kad galėtumėte pasirinkti geriausiai Jūsų mitybą atitinkantį produktą.
Norime, kad visi galėtų mėgautis mūsų tortais, desertais ir picų gaminiais. Mūsų alternatyvos be glitimo ir augalinės kilmės produktai padės Jums dalytis skaniomis akimirkomis kartu. Atraskite mūsų veganiškus gaminius ir receptus.
Nuolat tobuliname savo receptus, siekdami puikaus skonio ir kuo mažesnio druskos ir cukraus kiekio. Nuo 2007 m. po truputį nuolat mažiname druskos kiekį picose, o iki 2025 m. siekiame sumažinti druskos kiekį vidutiniškai iki 1 g / 100 g. Taip pat iki 2025 m. 10 % sumažinsime cukraus kiekį visuose savo tortuose ir 15 % – desertuose.
Trokštate šiek tiek daugiau baltymų per dieną? Mūsų didelės baltyminės vertės produktais galite mėgautis bet kada ir bet kur – gausite gardų energijos užtaisą, kai tik norėsite.
Sąmoningiems kepėjams, ieškantiems produktų be priedų, nuolat plečiame savo asortimentą ir siūlome produktus be dirbtinių kvapiųjų medžiagų ir stipriai perdirbtų ingredientų. Dabar vis daugiau mūsų picų yra be dirbtinių dažiklių ir skonio stipriklių.
Yra daugybė būdų, kaip visi drauge galime įtraukti tvarumą į savo kasdienius veiksmus. Penkiose srityse – Mityba, Tvarūs ingredientai, Atliekų mažinimas, Klimato apsauga ir Įtrauktis – imamės veiksmų, kurie palengva lemia didelius pokyčius. Dirbdami kartu galime sukurti geresnį rytojų.
Renkamės tvaresnius ingredientus, mažiau druskos ir cukraus, daugiau augalinės kilmės produktų ir daugiau perdirbamų pakuočių.
Sužinokite daugiau