Flag

Keksiukai su spalvotu kremu

12 vienetų
Pradedantiesiems
90
Spalvoti keksiukai Jūsų šventiniam stalui!
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Į kiekvieną duobutę su keksiukų tešla galima įdėti po riešutą, pavyzdžiui, bertoletijų, graikinį ar karijų.
Patarimai ir gudrybės
Kad sviestas suminkštėtų, dubenį su juo trumpam padėkite į šiltą orkaitę, kur kepė keksiukai.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
1 pak.„Dr. Oetker“ jogurto skonio keksiukų ruošinio
2 vnt.kiaušinių
100 mlneutralaus skonio aliejaus
75 gnatūralaus jogurto
Dekorui reikės
200 gsviesto
50 gmaskarponės
1 pak.„Dr.Oetker“ ruošinio svestiniam kremui
3 pakelių„Dr.Oetker“ maistinių dažų: geltonų, žalių, raudonų

Peržiūrėti produktus

1

Tešlai į dubenį supilkite „Dr.Oetker“ keksiukų ruošinį, įmuškite kiaušinius, supilkite aliejų ir įdėkite jogurtą. Viską gerai išmaišykite.

2

Į kepimo skardos duobutes sudėkite popierines keksiukų formeles, į jas šaukštu išdalinkite tešlą. Kepkite 175 °C karštumo orkaitėje 17–20 min. Iškeptus keksiukus palikite atvėsti.

3

Kremui dubenyje išmaišykite kambario temperatūros sviestą, maskarponę ir „Dr.Oetker“ ruošinį kremui. Kremą po lygiai išdalinkite į tris dubenėlius. Į kiekvieną dubenėlį įmaišykite po pakelį maistinių dažų.

4

Į konditerinį maišelį įdėkite vienos spalvos kremo ir išspauskite juostelę ant maistinės plėvelės. Tą patį padarykite su kitomis dviem spalvomis – kremo juosteles išspauskite vieną šalia kitos. Maistinę plėvelę su trispalviu kremu suvyniokite lyg vyniotinį ir šį įdėkite į konditerinį maišelį su antgaliu. Kremu dekoruokite atvėsusius keksiukus. 

Patarimai ir gudrybės

  • Į kiekvieną duobutę su keksiukų tešla galima įdėti po riešutą, pavyzdžiui, bertoletijų, graikinį ar karijų.
  • Kad sviestas suminkštėtų, dubenį su juo trumpam padėkite į šiltą orkaitę, kur kepė keksiukai.