Tai yra vienas mėgstamiausių desertų daugelyje pasaulio šalių. Švelnus Dr. Oetker Panna Cotta desertas yra pagardintas vanile ir patiks visiems, kurie mėgsta lengvus, greitai paruošiamus, kokybiškus ir Italija dvelkiančius desertus.
Atkreipiame dėmesį, kad šio produkto sudėtyje gali būti alergijas ar netoleravimą sukeliančių medžiagų ar jų pėdsakų, kurioms pagal teisės aktų reikalavimus taikoma būtinybė jas ženklinti, ir kurios gali sukelti alergijas ar kitas netoleravimą sukeliančias reakcijas.
Dėl galimų sudėties pasikeitimų, rekomenduojame visada atsižvelgti į informaciją, pateiktą ant produkto pakuotės.
ALERGIJAS ARBA NETOLERAVIMĄ SUKELIANČIOS MEDŽIAGOS ARBA PRODUKTAI:
1. Glitimo turintys javai (t. y. kviečiai (tokie kaip spelta ir chorasano kviečiai), rugiai, miežiai, avižos arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus:
a) kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės;
b) kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus;
c) miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus;
d) javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
2. Vėžiagyviai ir jų produktai;
3. Kiaušiniai ir jų produktai;
4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus:
a) žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą;
b) žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui;
5. Žemės riešutai ir jų produktai;
6. Sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus:
a) rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus;
b) natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolį, natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą;
c) iš sojų pupelių aliejaus gautus fitosterolius ir fitosterolio esterius;
d) augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių;
7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę), išskyrus:
a) išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
b) laktitolį;
8. Riešutai, t. y. migdolai, lazdyno riešutai, graikiniai riešutai, anakardžiai, pekaninės karijos, brazilinės bertoletijos, pistacijos, makadamijos ar Kvinslendo riešutai bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai;
9. Salierai ir jų produktai;
10. Garstyčios ir jų produktai;
11. Sezamo sėklos ir jų produktai;
12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus;
13. Lubinai ir jų produktai;
14. Moliuskai ir jų produktai.
100 g pagaminto produkto | |
---|---|
Riebalai |
0.00
g
|
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0.00
g
|
Angliavandeniai |
0.00
g
|
Iš kurių cukrų |
0.00
g
|
Baltymai |
0.00
g
|
Druska |
0.00
g
|
Sudėtyje yra: 0