Flag

Aviečių ir meduolių batonėlis

30 vienetų
Pradedantiesiems
25
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta batonėlius
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Į aviečių džemą įdėkite šiek tiek smulkinto čiobrelio ypatingam skoniui.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

30-čiai batonėlių
15 gaviečių džemo
100 mlapelsinų sulčių
1 vnt.imbierinio meduolio lakštai (23 x 15 cm)
500 gDr. Oetker baltojo šokolado skonio glajaus

Peržiūrėti produktus

Indai ir įrankiai

Kepimo forma (23 x 15 cm), maistinė plėvelė, puodai padažams, peilis, pjaustymo lentelė, dubuo.

1

Paruošimas

Kepimo formą išklokite maistine plėvele. Puode įkaitinkite aviečių džemą su apelsinų sultimis ir supilkite į paruoštą indą. Meduolių lakštą panardinkite į paruoštą mišinį ir per naktį palaikykite šaldiklyje.

2

Smulkiai supjaustykite baltojo šokolado glajų ir ištirpinkite dubenyje virš vandens vonelės. Išimkite iš indo aviečių ir meduolių lakštą, nupjaukite kraštus ir supjaustykite maždaug 6 × 2 cm dydžio juostelėmis. Juosteles padėkite ant grotelių ir apliekite baltojo šokolado glajumi bei leiskite joms atvėsti.

Patarimai ir gudrybės

  • Į aviečių džemą įdėkite šiek tiek smulkinto čiobrelio ypatingam skoniui.