Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Biskvitas su panakota ir uogomis

10 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 30 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Biskvitas su panakota ir uogomis

Tešlai reikės:

4 kiaušinių (L)
120 g cukraus
1 a.š. Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
150 g kvietinių miltų
0,5 a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
2 - 3 g Kakavos

Įdarui reikės:

700 ml pieno
400 ml Grietinėlės (35 proc.)
150 g cukraus
150 g gervuogių ir aviečių
3 pakelių Dr. Oetker mišinio desertui “Panna Cotta”

Paruošimas

Paruošimas

1

Tešlos paruošimas

Kiaušinius išplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžių putų. Įsijokite į juos miltus, kepimo miltelius bei kakavą ir gerai išmaišykite.

2

Kepimas

Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (35x35 cm). Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 15 min. Palikite kepinį atvėsti.

3

Įdaro gamyba

Įdarui sumaišykite panakotos mišinį su cukrumi ir 200 ml pieno. Likusį pieną ir grietinėlę užvirkite nedideliame puode ir tada įmaišykite paruoštą mišinį. Maišant pavirkite 1 min., kol cukrus ištirps. Tada nukelkite nuo viryklės ir palikite atvėsti.

4

Paskutiniai žingsniai

Kepinį perpjaukite pusiau. Vieną jo dalį įklokite į kepimo popieriumi išklotą nedidelę skardą, užtepkite pradėjusią stingti panakotą ant kepinio, suberkite į gervuoges. Ant viršaus užklokite likusią kepinio pusę, lengvai prispauskite prie panakotos sluoksnio (ant viršaus galima uždėti medinę lentelę).

5

Šaldymas

Padėkite skardą į šaldiklį 2-3 val. ir tada pyragą ragaukite.

Informacija apie maistingumą Biskvitas su panakota ir uogomis

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 214 kJ
51 kcal
218 kJ
52 kcal
Riebalai 0.16 g 0.16 g
Angliavandeniai 10.79 g 10.90 g
Baltymai 1.49 g 1.51 g