Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Biskvitinis tortas su želė ir grietinėlės kremu

Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta biskvitus

6 - 8 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 90 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Biskvitinis tortas su želė ir grietinėlės kremu

Tešlai reikės:

4 vnt. kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
150 g cukraus
160 g miltų
0,5 a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
1 pak. Dr. Oetker Bananų skonio želė

Kremui reikės:

1 pak. Dr. Oetker Cremilla
100 ml pieno
100 ml grietinėlės
2 - 3 v.š. cukraus
1 saujelės šilauogių (nuplautų)
1 v.š. migdolų plokštelių

Paruošimas

Paruošimas

1

Paruošimas

Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi iki standžių putų. Įsijokite į juos miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite. Ketvirtadalį tešlos įpilkite į kepimo popieriumi išklotą 17 cm skersmens skardą. Kepkite 180 °C orkaitėje maždaug 10-12 min. Taip iškepkite dar tris biskvitinius sluoksnius. 

2

Želė paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės. Biskvitinius sluoksnius subadykite mediniu iešmeliu, gausiai pašlakstykite juos želė ir palikite sutvirtėti šaldytuve.

3

Kremui “Dr. Oetker Cremilla” mišinį išplakite su pienu ir grietinėle iki purumo.

4

Ant biskvitinių sluoksnių uždėkite po 2-3 šaukštus grietinėlės kremo ir tolygiai paskleiskite jį (galima užmesti po keletą šilauogių). Sudėkite sluoksnius vieną ant kito, lengvai paspauskite, likusiu kremu aptepkite torto šonus. Tada dekoruokite jį šilauogėmis ir migdolais.

Informacija apie maistingumą Biskvitinis tortas su želė ir grietinėlės kremu

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 4 kJ
1 kcal
4 kJ
1 kcal
Riebalai 0.00 g 0.00 g
Angliavandeniai 0.14 g 0.23 g
Baltymai 0.02 g 0.03 g