Receptas Gaivus pyragas su rabarbarais
190 g | miltų |
65 g | cukraus |
1,5 a.š. | druskos |
170 g | sviesto |
2 vnt. | kiaušinių trynių |
1 a.š. | Dr. Oetker Madagaskaro Burbono vanilės pasta su vanilės grūdeliais |
300 g | Rabarbarų (nuplautų) |
250 g | cukraus |
4 vnt. | kiaušinių |
3 v.š. | citrinos sulčių |
4 v.š. | kvietinių miltų |
1 a.š. | Apelsinų žievelių nutarkuotų |
1 a.š. | Dr. Oetker Madagaskaro Burbono vanilės pasta su vanilės grūdeliais |
1,5 a.š. | druskos |
1 šaukšto | miltelinio cukraus |
Tešlai dubenyje sumaišykite miltus, cukrų ir druską, sudėkite sviestą bei vanilės pastą ir paruoškite trupinių konsistencijos masę. Į ją įmaišykite trynius, tada tolygiai paskleiskite tešlą kepimo popieriumi išklotoje 23x23 cm skardoje.
Delnu ar šaukštu prispauskite tešlą prie dugno. Pašaukite skardą į 180 °C orkaitę ir kepkite apie 25 min. Tada iš orkaitės ištraukite.
Įdarui keletą rabarbarų stiebų pasilikite, o kitus susmulkinkite ir sudėkite į nedidelį puodą su 200 g cukraus.
Įpilkite 1-2 šaukštus vandens. Kaitinkite ant nesmarkios kaitros, kol puode atsiras daugiau skysčio. Tada karštį padidinkite iki vidutinio ir 10-15 min. kaitinkite, kol rabarbarai suminkštės.
Nukelkite juos nuo viryklės ataušti. Po to šiuos rabarbarus, kiaušinius, likusį cukrų, citrinų sultis, miltus, apelsinų žievelę, vanilės pastą ir druską sutrinkite iki vientisos konsistencijos.
Jos tirštumas primins grietinę. Supilkite šią masę ant kepinio skardoje. Ant viršaus sudėkite išilgai juostelėmis supjaustytus likusius rabarbarų stiebus.
Kepkite 180 °C orkaitėje apie 30-35 min. Iškeptą pyragą apiberkite milteliniu cukrumi.
Porcijoje | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energinė vertė |
117
kJ
28 kcal |
105
kJ
25 kcal |
Riebalai | 0.16 g | 0.15 g |
Angliavandeniai | 5.69 g | 5.13 g |
Baltymai | 0.83 g | 0.75 g |
Būtume dėkingi, jei duotumėte sutikimą mums ir mūsų partneriams naudoti slapukus ir panašias technologijas, kad suprastume, kaip naudojate mūsų svetainę. Tai leidžia mums geriau suprasti naudotojo elgesį ir atitinkamai pritaikyti mūsų svetainę. Be to, mes ir mūsų partneriai norėtume naudoti šiuos duomenis savo platformose suasmenintiems pasiūlymams. Jei sutinkate su tuo, spauskite „Sutinku“. Išsamesnės informacijos ieškokite mūsų privatumo politikoje. Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą.
Mums reikia šių slapukų ir panašių technologijų, kad galėtume užtikrinti pagrindines mūsų svetainės funkcijas. Tai apima, pavyzdžiui, šių nustatymų įrašymą. Tai tikrai būtina, kad negalėtumėte to išjungti.
Be to, norėtume sužinoti daugiau apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, kad optimizuotume ją jums ir kitiems naudotojams. Šiuo tikslu mes naudojame slapukus ir panašias technologijas, kurios surenka informaciją apie naudotojų elgesį ir taip padeda mums pagerinti mūsų pasiūlymus jums.
Taip
ne
Siekdami pritaikyti savo rinkodaros kampanijas pagal jūsų poreikius, renkame informaciją apie tai, kaip jūs patenkate į mūsų svetainę ir kaip sąveikaujate su mūsų reklamomis. Tai padeda mums ne tik pagerinti mūsų skelbimus, bet ir pritaikyti jums mūsų turinį. Mūsų rinkodaros partneriai taip pat naudoja šią informaciją savo tikslams, pvz., jūsų paskyrai ar profiliui suasmeninti savo platformoje.
Taip
ne