Flag

Moliūgų batonėliai, BE GLITIMO

1 vienetas
Pažengusiems
30
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta moliūgus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
galite patikrinti, ar pyragas iškepęs, naudodami barbekiu iešmelį. Tiesiog įsmeikite jį į pyragą. Jei iešmelis švarus, tuomet pyragas yra paruoštas.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Tešlai
300 gHokkaido moliūgo
5 vnt.kiaušinių (vidutinio dydžio)
70 mlagavų sirupo
1 žiupsnelisdruskos
250 gmigdolų miltų
1 pak.kepimo miltelių
0,5 a.š.cinamono
2 v.š.kukurūzų miltų
1 v.š.saulėgrąžų aliejaus
Šokoladiniam glajui
150 gbaltojo šokolado Couverture
2 v.š.moliūgų sėklų aliejaus
15 gmoliūgų sėklų (smulkintų)

Peržiūrėti produktus

Indai ir įrankiai

didelė tarka, dubuo, šaukštas, teptukas, šluotelė, kvadratinė pyrago kepimo forma (20 × 30 cm), puodas

1

Gaminimas

Nuplaukite moliūgą, nusausinkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais. Vėliau sutarkuokite gabalėlius į dubenį. Įmuškite kiaušinius, supilkite agavų sirupą, suberkite druską, migdolus, kepimo miltelius, cinamoną, pusę kukurūzų miltų ir viską gerai išmaišykite šaukštu.

2

Įkaitinkite orkaitę (viršus ir apačia: 180°C, su ventiliatoriumi: 155°C).
Pyrago formą patepkite saulėgrąžų aliejumi ir pabarstykite kukurūzų miltais. Sudėkite paruoštą moliūgų tešlą, tolygiai paskirstydami ją formoje. Kepkite orkaitėje vidurinėje lentynoje maždaug 30 minučių.

3

Ištirpinkite baltąjį šokoladą Couverture virš vandens vonelės ir įmaišykite 2 šaukštus moliūgų sėklų aliejaus. Išimkite moliūgų pyragą iš skardos ir užpilkite paruoštu glajumi. Pyragą pabarstykite supjaustytomis moliūgo sėklomis. 

Patarimai ir gudrybės

  • galite patikrinti, ar pyragas iškepęs, naudodami barbekiu iešmelį. Tiesiog įsmeikite jį į pyragą. Jei iešmelis švarus, tuomet pyragas yra paruoštas.