Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Obuoliai šokolade

Obuoliai padengti glajumi ir šokoladu

4 vienetų

Lengvai paruošiamas 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Obuoliai šokolade

Jums reikės:

4 obuoliai
1 pak. Dr. Oetker pieniško šokolado skonio glajaus
1 pak. Dr. Oetker pabarstukų „Auksiniai perlai“

Paruošimas

Paruošimas

1

Obuoliai šokolade

Glajaus maišelį įdėkite į karštą vandenį (nevirti) ir palaikykite kelias minutes kol glajus sumikštės. Skystą glajų supilkite į dubenį. Paimkite obuolius, įmerkite juos į glajų iki pusės ir padėkite ant tinklelio. Kai glajus truputį atvės (bet dar nesukietės) apibarstykite ir papuoškite perlais. Skanaus!

Informacija apie maistingumą Obuoliai šokolade

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 4 kJ
1 kcal
281 kJ
67 kcal
Riebalai 0.00 g 0.02 g
Angliavandeniai 0.31 g 15.53 g
Baltymai 0.00 g 0.02 g