Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Pudingo ir uogų desertas

Grietinėlės-vanilės skonio pudingas

3 - 4 porcijos

Lengvai paruošiamas 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Pudingo ir uogų desertas

Grietinėlės-vanilės skonio pudingui reikės:

1 pak. Dr. Oetker originalus grietinėlės-vanilės skonio pudingas
500 ml pieno
3 v.š. cukraus
po saują trešnių ir šilauogių (nuplautų)

Paruošimas

Paruošimas

1

Dubenėlyje pakelio turinį išmaišykite su cukrumi, tada užpilkite stiklinę pieno ir vėl išmaišykite. 

2

Likusį pieną užvirinkite puode ant vidutinės kaitros, nukelkite nuo viryklės ir į jį įmaišykite pudingo ruošinį. Grąžinkite puodą ant viryklės ir maišydami dar maždaug 1 min. kaitinkite.

3

Pripilkite trečdalį stiklinės pudingo ir padėkite 15 min. į šaldytuvą.

4

Per tą laiką iš uogų pašalinkite kauliukus. Tada uogas sudėkite ant pudingo stiklinėje ir užpilkite likusį pudingą ant viršaus.

Tokiu pat principu paruoškite šokolado skonio pudingą. Reikės antra tiek pieno, cukraus ir abrikosų arba vyšnių ar kitokių uogų, vaisių.