Pyragas su aguonomis, riešutais ir įdaru

Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta pyragus

1 vienetas

Lengvai paruošiamas 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Pyragas su aguonomis, riešutais ir įdaru

Tešlai reikės:

400 g miltų
200 ml pieno
1 pak. Dr. Oetker mielių (sausų)
60 g sviesto (ištirpinto)
2 vnt. kiaušinių trynių
1 a.š. cukraus
1 a.š. Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 a.š. druskos

Įdarui reikės:

180 g aguonų
70 g cukraus
1 vnt. kiaušinių (išplakto)
100 g lazdynų riešutų (grūstų)
30 g sviesto (ištirpinto)
1 a.š. Dr. Oetker vanilinio cukraus
200 - 300 g smulkių cukrintinių (pvz., svarainių, papajų) arba razinų be kauliukų

Kepiniui aptepti, papuošti reikės:

1 šaukšto sviesto (ištirpinto)
1 - 1,5 g Dr. Oetker želatinos
1 v.š. cukraus
vnt. kekių vynuogių (nuplautų)

Paruošimas

Paruošimas

1

Paruošimas

Aguonas dubenyje užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite brinkti 1 val.

2

Tešlai šaukštą cukraus ir mieles suberkite į drungną pieną dideliame dubenyje, išmaišykite. Supilkite į šį mišinį pusę miltų ir viską gerai išmaišę palikite kilti 2-3 val. Tada įmaišykite iki purumo su druska ir likusiu cukrumi išplaktus trynius, sviestą ir likusius miltus. Tešlą suminkykite ir iškočiokite iki 1 cm storio.

3

Įdarui aguonas nusunkite ir dubenyje išmaišykite su likusiais įdaro produktais, tolygiai paskleiskite ant iškočiotos tešlos ir suvyniokite ją į vyniotinį. Padėkite ant kepimo popieriaus skardoje siūle žemyn, vyniotinio galiukus užlenkite po juo pačiu. Visą vyniotinį aptepkite tirpintu sviestu ir po 30 min. pašaukite į 160-180 °C orkaitę. Kepkite maždaug 50 min.

4

Dubenėlyje 3-5 šaukštuose karšto vandens ištirpinkite želatiną ir cukrų, atvėsinkite, užtepkite jos ant atvėsusio vyniotinio viršaus ir sudėkite uogas. Likusia želtina aptepkite uogas – atrodys lyg apledėjusios.

Informacija apie maistingumą Pyragas su aguonomis, riešutais ir įdaru

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 75 kJ
18 kcal
8 kJ
2 kcal
Riebalai 1.53 g 0.15 g
Angliavandeniai 0.37 g 0.04 g
Baltymai 0.81 g 0.08 g
Sutikimas dėl sekimo

Būtume dėkingi, jei duotumėte sutikimą mums ir mūsų partneriams naudoti slapukus ir panašias technologijas, kad suprastume, kaip naudojate mūsų svetainę. Tai leidžia mums geriau suprasti naudotojo elgesį ir atitinkamai pritaikyti mūsų svetainę. Be to, mes ir mūsų partneriai norėtume naudoti šiuos duomenis savo platformose suasmenintiems pasiūlymams. Jei sutinkate su tuo, spauskite „Sutinku“. Išsamesnės informacijos ieškokite mūsų privatumo politikoje. Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą.

Būtinos savybės

Mums reikia šių slapukų ir panašių technologijų, kad galėtume užtikrinti pagrindines mūsų svetainės funkcijas. Tai apima, pavyzdžiui, šių nustatymų įrašymą. Tai tikrai būtina, kad negalėtumėte to išjungti.

Visada aktyvus
Analizė ir suasmeninimas

Be to, norėtume sužinoti daugiau apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, kad optimizuotume ją jums ir kitiems naudotojams. Šiuo tikslu mes naudojame slapukus ir panašias technologijas, kurios surenka informaciją apie naudotojų elgesį ir taip padeda mums pagerinti mūsų pasiūlymus jums.

Taip

ne

(Pakartotinė) rinkodara / dalijimasis duomenimis su trečiosiomis šalimis

Siekdami pritaikyti savo rinkodaros kampanijas pagal jūsų poreikius, renkame informaciją apie tai, kaip jūs patenkate į mūsų svetainę ir kaip sąveikaujate su mūsų reklamomis. Tai padeda mums ne tik pagerinti mūsų skelbimus, bet ir pritaikyti jums mūsų turinį. Mūsų rinkodaros partneriai taip pat naudoja šią informaciją savo tikslams, pvz., jūsų paskyrai ar profiliui suasmeninti savo platformoje.

Taip

ne