Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Tinginio lazdelės su cinamonu

2 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 20 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Tinginio lazdelės su cinamonu

Dviems porcijoms:

3 pak. Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajaus (300 g)
50 g sviesto
50 g žemės riešutų sviesto
150 g sausainių
1 v.š. cinamono

paruošimas

Paruošimas

Indai ir įrankiai

peilis, pjaustymo lentelė, puodas padažams, kepimo forma (16 x 16 cm), maistinė plėvelė

1

Paruošimas

Susmulkinkite šokolado glajų ir ištirpinkite puode su sviestu ir žemės riešutų sviestu. Sausainius susmulkinkite į didesnius gabalėlius ir suberkite juos bei cinamoną į šokolado masę.

2

Kepimo formą išklokite maistine plėvele, paskirstykite šokolado masę, užtikrindami, kad pavišius būtų lygus, uždenkite ir šaldykite per naktį.

3

Išimkite šokoladą iš indo ir supjaustykite vienodo dydžio lazdelėmis.

Informacija apie maistingumą Tinginio lazdelės su cinamonu

Porcijoje per.100g.ml
Energinė vertė 156377kJ
37350kcal
2077kJ
496kcal
Riebalai 1,918.20g 25.48g
Angliavandeniai 4,467.83g 59.36g
Baltymai 467.63g 6.21g