Flag

Vanilinis pyragas su kriaušėmis

12 porcijų
Pažengusiems
40
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta pyragus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Pyragui
175 gsviesto (minkšto)
100 gcukraus
3 vnt.kiaušinių
0 gmiltų
0,5 a.š.Dr. Oetker kepimo miltelių
1 vnt.vanilinių lazdelių
Įdarui
7 vnt.kriaušių
1 lvandens
100 gcukraus
1 vnt.cinamono lazdelių
Papuošimui
2 v.š.cukraus pudros

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker kepimo miltelių
1

Kriaušių paruošimas

Nuplaukite ir nulupkite kriaušes, palikdami kotelius. Užkaiskite vandenį, suberkite cukrų, sudėkite lazeles. Kriaušes sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 10 minučių. Kriaušės turi būti minkštos, bet neišvirusios. Išimkite jas iš vandens ir nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.

2

Tešlos paruošimas

Į dubenį sudėkite visus pyrago ingredientus (sviestą, cukrų, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius ir vanilinės lazdelės žievelę) ir išmaišykite rankomis arba maišytuvu iki vientisos masės. Ištepkite paruoštą kepimo formą sviestu, pabarstykite šaukšteliu miltų ir tolygiai paskirstykite ant dugno. Gautą tešlos masę sudėkite į kepimo formą, tolygiai paskirstykite ir sudėkite nesmultintas apvirtas kriaušes koteliais į viršų. Kepkite 170 ° C įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 min. Iškeptą ir atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.