Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Vanilinis pyragas su kriaušėmis

12 porcijų

Vidutinio sudėtingumo 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Vanilinis pyragas su kriaušėmis

Pyragui:

175 g sviesto (minkšto)
100 g cukraus
3 kiaušinių
0 g miltų
0,5 a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių
1 vanilinė lazdelė

Įdarui:

7 kriaušių
1 l vandens
100 g cukraus
1 cinamono lazdelės

Papuošimui:

2 v.š. cukraus pudros

Paruošimas

Paruošimas

1

Kriaušių paruošimas

Nuplaukite ir nulupkite kriaušes, palikdami kotelius. Užkaiskite vandenį, suberkite cukrų, sudėkite lazeles. Kriaušes sudėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 10 minučių. Kriaušės turi būti minkštos, bet neišvirusios. Išimkite jas iš vandens ir nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.

2

Tešlos paruošimas

Į dubenį sudėkite visus pyrago ingredientus (sviestą, cukrų, kiaušinius, miltus, kepimo miltelius ir vanilinės lazdelės žievelę) ir išmaišykite rankomis arba maišytuvu iki vientisos masės. Ištepkite paruoštą kepimo formą sviestu, pabarstykite šaukšteliu miltų ir tolygiai paskirstykite ant dugno. Gautą tešlos masę sudėkite į kepimo formą, tolygiai paskirstykite ir sudėkite nesmultintas apvirtas kriaušes koteliais į viršų. Kepkite 170 ° C įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 min. Iškeptą ir atvėsusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Informacija apie maistingumą Vanilinis pyragas su kriaušėmis

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
Riebalai 0.00 g 0.00 g
Angliavandeniai 0.08 g 0.08 g
Baltymai 0.01 g 0.01 g