Flag

Tinginio lazdelės su cinamonu

2 porcijos
Pažengusiems
20
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta tinginius
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Jei mėgtate tarškiau, tuomet galite panaudoti traškųjį riešutų sviestą.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Dviems porcijoms
3 pak.Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajaus (300 g)
50 gsviesto
50 gžemės riešutų sviesto
150 gsausainių
1 v.š.cinamono

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker juodojo šokolado skonio glajaus (300 g)

Indai ir įrankiai

peilis, pjaustymo lentelė, puodas padažams, kepimo forma (16 x 16 cm), maistinė plėvelė

1

Paruošimas

Susmulkinkite šokolado glajų ir ištirpinkite puode su sviestu ir žemės riešutų sviestu. Sausainius susmulkinkite į didesnius gabalėlius ir suberkite juos bei cinamoną į šokolado masę.

2

Kepimo formą išklokite maistine plėvele, paskirstykite šokolado masę, užtikrindami, kad pavišius būtų lygus, uždenkite ir šaldykite per naktį.

3

Išimkite šokoladą iš indo ir supjaustykite vienodo dydžio lazdelėmis.

Patarimai ir gudrybės

  • Jei mėgtate tarškiau, tuomet galite panaudoti traškųjį riešutų sviestą.