
Dubenyje sumaišykite miltus, kakavą, sodą, druską.
Kitame dubenyje išplakite kiaušinius, aliejų, cukrų.
Į šią masę įmaišykite burokėlių tyrę, pasukas, vanilės ekstraktą, actą, dažus.
Galiausiai įmaišykite sausus ingredientus.
Įklokite į 16 cm skersmens formos dugną popieriaus. Įpilkite ketvirtadalį tešlos ir kepkite 175 °C orkaitėje 12–15 min. arba kol įsmeigę į kepinį medinį iešmelį ištrauksite jį švarų.
Iš likusios tešlos iškepkite dar tris biskvitus. Atvėsinkite juos.
Kremui ištirpinkite baltąjį šokoladą, išmaišykite jį su grietinėle ir išplakite su grietinėlės sūriu.
Kremu pertepkite biskvitus, aptepkite torto šonus ir viršų, dekoruokite šį kremu ir uogomis (šviežiomis arba šaldytomis).
Susiję receptai

Pyragai ir tortai

Pyragai ir tortai

Pyragai ir tortai