Pudingą ir trečdalį pieno (165 ml) šluotele išmaišykite, kol pudingo milteliai ištirps.
Likusį pieną (335 ml) supilkite į puodą ir kaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies, kol užvirs. Nuolat maišydami, lėtai supilkite pieno ir pudingo mišinį. Pakaitinkite dar minutę, kol pudingas sutirštės, tuomet nuimkite nuo ugnies.
Dar šiltą pudingą paskirstykite į taures, stiklines ar indelius. Atvėsinkite.
Į dubenį sudėkite kreminį sūrį ir miltelinį cukrų. Elektriniu plaktuvu paplakite, kol miltelinis cukrus įsimaišys. Toliau lėtai plakdami, po truputį supilkite riebią grietinėlę. Turite gauti vientisos konsistencijos tirštą kremą. Įmaišykite citrinų sultis.
Sudėkite kremą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir išspauskite ant pudingo viršaus.
Papuoškite šviežiomis uogomis ir tarkuotu šokoladu.
Iki patiekiant laikykite šaldytuve.
Recepto autorė ir fotografė Asta Černė www.sauletavirtuve.lt
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai