Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Avižinė košė su svieste keptais bananais

Paragaukite vieną iš 3 naujų košių pagardų!

1 - 2 porcijos

Lengvai paruošiamas 10 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Avižinė košė su svieste keptais bananais

Reikės:

20 - 30 g sviesto
1 vnt. bananų (be žievės)
1 - 2 v.š. karamelinio cukraus

Paruošimas

Paruošimas

1

Keptuvėje ant vidutinės kaitros ištirpinkite sviestą ir vienu sluoksniu sudėkite 1 cm storio griežinėliais supjaustytą bananą.

2

Kepkite, kol griežinėliai ims rusvėti, tada juos apverskite, užberkite karamelinį cukrų ir dar keletą minučių kepkite, kol cukrus ištirps.

3

Sudėkite griežinėlius ant garuojančios košės, užpilkite karamelinį-bananinį sviestą ir ragaukite. Patiekalą galima pagardinti šviežiomis uogomis, pvz., šilauogėmis.