Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Migdoliniai sausainiai

15 - 18 vienetų

Lengvai paruošiamas 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Migdoliniai sausainiai

Reikės:

2 kiaušinių baltymų
1 žiupsnelis druskos
100 g cukraus
140 g džiovintų spanguolių
250 g migdolų miltų
1 saujelės riešutų - karijų arba migdolų
1 pak. Dr. Oetker rožinio cukraus glajaus
1 pak. Dr. Oetker raudono kremo

paruošimas

Paruošimas

1

Paruošimas

Kiaušinių baltymus išplakite su druska ir cukrumi iki standžių putų. Spanguoles labai smulkiai sukapokite ir dubenyje sumaišykite su migdolų miltais, tada įmaišykite baltymus.

2

Šaltame vandenyje suvilgytais delnais suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieno kamuoliuko vidurį įspauskite spanguolę arba migdolą.

3

Kepkite 140-150 °C orkaitėje 25-30 min. Iškeptus sausainius palikite atvėsti ir sutvirtėti, tada nuimkite nuo popieriaus.

4

“Dr.Oetker” balto glajaus pakuotę pamerkite į karštą vandenį, tada atkirpkite ir supilkite į mažą indelį. Sausainių viršūnes pamirkykite šiame glajuje, ant viršaus uždėkite po riešutą arba dekoruokite raudonu “Dr.Oetker” kremu iš tūbelės, naudodami antgalį. Prieš tai šio glajaus pakuotę taip pat reikės palaikyti karštame vandenyje.

Informacija apie maistingumą Migdoliniai sausainiai

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 247kJ
59kcal
804kJ
192kcal
Riebalai 1.88g 6.05g
Angliavandeniai 1.09g 3.53g
Baltymai 8.28g 26.71g