Flag

Migdoliniai sausainiai

15 - 18 vienetų
Pradedantiesiems
60
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta migdolus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Šiems sausainiams kepti galima naudoti įvairių riešutų miltus. Bet jeigu norite, kad jie būtų balti, rinkitės riešutus be luobelių.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
2 vnt.kiaušinių baltymų
1 žiupsnelisdruskos
100 gcukraus
140 gdžiovintų spanguolių
250 gmigdolų miltų
saujelėsriešutų - karijų arba migdolų
1 pak.Dr. Oetker balto glajaus (dekoravimui)
1 pak.Dr. Oetker raudono kremo (dekoravimui)

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker balto glajaus (dekoravimui)
Picture - Dr. Oetker raudono kremo (dekoravimui)
1

Paruošimas

Kiaušinių baltymus išplakite su druska ir cukrumi iki standžių putų. Spanguoles labai smulkiai sukapokite ir dubenyje sumaišykite su migdolų miltais, tada įmaišykite baltymus.

2

Šaltame vandenyje suvilgytais delnais suformuokite graikinio riešuto dydžio rutuliukus ir sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieno kamuoliuko vidurį įspauskite spanguolę arba migdolą.

3

Kepkite 140-150 °C orkaitėje 25-30 min. Iškeptus sausainius palikite atvėsti ir sutvirtėti, tada nuimkite nuo popieriaus.

4

“Dr.Oetker” balto glajaus pakuotę pamerkite į karštą vandenį, tada atkirpkite ir supilkite į mažą indelį. Sausainių viršūnes pamirkykite šiame glajuje, ant viršaus uždėkite po riešutą arba dekoruokite raudonu “Dr.Oetker” kremu iš tūbelės, naudodami antgalį. Prieš tai šio glajaus pakuotę taip pat reikės palaikyti karštame vandenyje.

Patarimai ir gudrybės

  • Šiems sausainiams kepti galima naudoti įvairių riešutų miltus. Bet jeigu norite, kad jie būtų balti, rinkitės riešutus be luobelių.