Uogas iš anksto nuplaukite ir nudžiovinkite – jos turi būti sausos. Dalį raudono arbūzo supjaustykite skiltelėmis, o likusį – norimo dydžio kubeliais. Geltoną arbūzą taip pat supjaustykite kubeliais. Arbūzo kubelius sudėkite ant dvigubo popierinio rankšluosčio, kad sugertų sulčių perteklių.
Glajų išimkite iš pakuočių, sudėkite į skirtingus dubenėlius ir ištirpinkite virš karšto vandens garų arba dubenėlius įmerkę į šiltą vandenį.
Pusę baltojo šokolado skonio glajaus sudėkite į tvirtą plastiko maišelį, nukirpkite jo kamputį ir dekoruokite arbūzo skilteles bei ant jų užbertas šilauoges. Tą patį padarykite su juodojo šokolado skonio glajumi.
Uogas bei arbūzų kubelius merkite į ištirpintą glajų dubenėliuose, sudėkite ant kepimo popieriaus ir palikite sustingti. Mažas uogas patogu merkti į glajų pasmeigus mediniu iešmeliu.
Susiję receptai
Desertai
Desertai
Desertai