Flag

Moliūgų pyragas, BE GLITIMO

1 vienetas
Pažengusiems
50
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta moliūgus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Jei pyrago paviršius pasidaro per daug rudas, anksčiau nei pasibaigs kepimo laikas, pyragą užklokite kepimo popieriumi.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Pagrindui
70 gmoliūgų sėklų
30 gdžiovintų datulių (be kauliukų)
70 gsviesto
250 gmigdolų miltų
1 vnt.kiaušinių (vidutinio dydžio)
0,5 pak.kepimo miltelių
Kremui
400 gHokkaido moliūgo
4 lašeliųapelsinų kvapiosios medžiagos (arba tarkuotos žievelės iš vieno apelsino)
15 gimbiero
400 ggraikiško jogurto (10% riebumo)
4 vnt.kiaušinių (vidutinio dydžio)
90 mlagavų sirupo
1 v.š.kukurūzų krakmolo

Peržiūrėti produktus

Indai ir įrankiai

trintuvas, dubuo, maišymo šaukštas, pyrago forma (28 cm skersmens), šaldytuvas, kaitlentė, keptuvė, sietas, tarka, orkaitė

1

Gaminimas

Pagrindui sutrinkite moliūgų sėklas ir datules trintuvu. Paruoštą masę minkykite dubenyje su sviestu (sviestą supjaustykite mažais gabalėliais), migdolų miltais, kiaušiniu ir kepimo milteliais. Paruoštą tešlą tolygiai paskirstykite pyrago formoje su nuimamu dugnu (28 cm skersmens) ir palikite šaldytuve atvėsti maždaug 20 minučių.

2

Nuplaukite moliūgą, supjaustykite mažais gabalėliais ir užvirus vandeniui, pavirkite jį maždaug 10 minučių. Nusausinkite apvirtus moliūgus. Imbierą nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Sudėkite į trintuvą virtą moliūgą, apelsinų kvapiąją medžiagą, imbierą, jogurtą, kiaušinius, agavos sirupą bei kukurūzų miltus ir viską gerai sumaišykite.

3

Įkaitinkite orkaitę (viršus ir apačia: 150 ° C, su ventiliatoriumi: 140 ° C). Paskleiskite moliūgo mišinį ant pagrindo ir kepkite pyragą orkaitėje vidurinėje lentynoje maždaug 50 minučių. Iškepus, palikite atvėsti.

Patarimai ir gudrybės

  • Jei pyrago paviršius pasidaro per daug rudas, anksčiau nei pasibaigs kepimo laikas, pyragą užklokite kepimo popieriumi.