Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Moliūgų pyragas, BE GLITIMO

1 vienetas

Vidutinio sudėtingumo 50 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Moliūgų pyragas, BE GLITIMO

Pagrindui:

70 g moliūgų sėklų
30 g džiovintų datulių (be kauliukų)
70 g sviesto
250 g migdolų miltų
1 kiaušinio (vidutinio dydžio)
0,5 pak. kepimo miltelių

Kremui:

400 g Hokkaido moliūgo
4 lašelių apelsinų kvapiosios medžiagos (arba tarkuotos žievelės iš vieno apelsino)
15 g imbiero
400 g graikiško jogurto (10% riebumo)
4 kiaušinių (vidutinio dydžio)
90 ml agavų sirupo
1 v.š. kukurūzų miltų

paruošimas

Paruošimas

Indai ir įrankiai

trintuvas, dubuo, maišymo šaukštas, pyrago forma (28 cm skersmens), šaldytuvas, kaitlentė, keptuvė, sietas, tarka, orkaitė

1

Gaminimas

Pagrindui sutrinkite moliūgų sėklas ir datules trintuvu. Paruoštą masę minkykite dubenyje su sviestu (sviestą supjaustykite mažais gabalėliais), migdolų miltais, kiaušiniu ir kepimo milteliais. Paruoštą tešlą tolygiai paskirstykite pyrago formoje su nuimamu dugnu (28 cm skersmens) ir palikite šaldytuve atvėsti maždaug 20 minučių.

2

Nuplaukite moliūgą, supjaustykite mažais gabalėliais ir užvirus vandeniui, pavirkite jį maždaug 10 minučių. Nusausinkite apvirtus moliūgus. Imbierą nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Sudėkite į trintuvą virtą moliūgą, apelsinų kvapiąją medžiagą, imbierą, jogurtą, kiaušinius, agavos sirupą bei kukurūzų miltus ir viską gerai sumaišykite.

3

Įkaitinkite orkaitę (viršus ir apačia: 150 ° C, su ventiliatoriumi: 140 ° C). Paskleiskite moliūgo mišinį ant pagrindo ir kepkite pyragą orkaitėje vidurinėje lentynoje maždaug 50 minučių. Iškepus, palikite atvėsti.

Maistinė informacija Moliūgų pyragas, BE GLITIMO

per.serving per.100g.ml
Energetinė vertė 3994kJ
954kcal
314kJ
75kcal
Riebalų 34.01g 2.69g
Angliavandenių 21.51g 1.70g
Baltymų 136.55g 10.79g