Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Pavlova su uogomis ir šokoladiniu padažu

Lengvas ir purus tortas vasaros šventėms!

5 - 6 vienetų

Vidutinio sudėtingumo 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Pavlova su uogomis ir šokoladiniu padažu

Jums reikės:

3 vnt. kiaušinių baltymų
160 g cukraus
1 pak. Dr. Oetker šokoladinio užpilo
1 pak. Dr. Oetker aviečių skonio kremas su uogų gabaliukais
300 g grietinėlės
1 Įvairių uogų, mėtų lapelių
1 miltelinio cukraus (pabarstyti)

Paruošimas

Paruošimas

1

Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. 

2

Baltymus pradėkit plakti, kai susidarys putos, pamažu berkite cukrų. Plakite, kol cukrus ištirps ir masė laikys formą. 

3

Sudėkite masę į skardą, išklotą kepimo popieriumi, išlyginkite į apskritimą ir kepkite apie valandą iki 100 °C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį paplotį atvėsinkite. Pašlakstykite DR. OETKER šokoladiniu užpilu.  

4

Išplakite DR. OETKER aviečių kremą su aviečių gabaliukais kaip nurodyta ant pakelio, sudėkite kremą ant orinio papločio, o ant viršaus sudėliokite uogas ir mėtas. Pabarstykite milteliniu cukrumi. 

Informacija apie maistingumą Pavlova su uogomis ir šokoladiniu padažu

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
Riebalai 0.00 g 0.00 g
Angliavandeniai 0.00 g 0.00 g
Baltymai 0.00 g 0.00 g