Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Pipirinės baltojo šokolado kubeliai

Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta kakavas

6 lazdelės

Lengvai paruošiamas 5 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Pipirinės baltojo šokolado kubeliai

Maždaug 6 lazdelėms:

2 pakelių Dr. Oetker baltojo šokolado glajaus (150 g)
20 g pistacijų (smulkintų)
1 a.š. rausvųjų pipirų

Paruošimas

Paruošimas

Indai ir įrankiai

peilis, pjaustymo lentelė, dubuo, puodas padažams, ledo kubelių formelė, šaukšteliai.

1

Paruošimas

Susmulkinkite šokoladą į mažus gabalėlius ir ištirpinkite dubenyje virš vandens vonelės. Suberkite rožinius pipirus ir išmaišykite.

2

Supilkite ištirpintą šokoladą į ledukų formelę ir įdėkite po šaukštelį į kiekvieną. Pabarstykite pistacijomis ir šaldykite maždaug 30 minučių.