Receptas Sūrio pyragas su avietėmis
100 g | nesūdyto sviesto, minkšto |
200 g | Biscoff Lotus sausainių |
600 g | kreminio sūrio |
250 g | maskarponės |
150 g | plakamos grietinėlės |
200 g | cukraus |
10 g | kvietinių miltų |
30 g | Taylor & Colledge ekologiško vanilės ekstrakto |
3 vnt. | kiaušinių |
250 g | aviečių |
1 a.š. | cukraus |
Pirmiausia, įkaitinkite orkaitę iki 180°C/160°C/dujinės orkaitės 4 padala. Kad išvengtumėte įplyšimų pyrago paviršiuje, į orkaitę įstatykite dubenį su vandeniu. Į maždaug 25 cm skersmens atsegamą kepimo formą įklokite kepimo popierių.
Sausainius sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vidutinio dydžio trupinių. Jei neturite kombaino, sausainius galite sudėti į maišelį ir sutrinti juos kočėlu. Būkite atsargūs, kad maišelis nesuplyštų. Ištirpinkite sviestą.
Sudėkite sausainių trupinius ir sviestą į dubenį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Tuomet masę sukrėskite į iš anksto paruoštą kepimo formą ir suspauskite. Patarimas: naudokite valgomąjį šaukštą, kad suformuotumėte tolygų pagrindo paviršių.
Dideliame dubenyje iki vientisos ir kreminės konsistencijos sumaišykite kreminį sūrį, maskarponę ir plakamąją grietinėlę. Sudėkite cukrų, miltus, Taylor & Colledge ekologiškos vanilės ekstraktą ir maišykite, kol gerai išsimaišys.
Po vieną įmuškite kiaušinius ir maišykite, kol masė taps vientisa.
Masę supilkite ant paruošto sausainių pagrindo. Kepkite apie 60 minučių, kol pyrago kraštai paruduos. Išjunkite orkaitę ir dar 30 minčių palikite pyragą orkaitėje su truputį pravertomis durelėmis. Taip išvengsite pyrago paviršiaus įplyšimų. Kad orkaitės durelės laikytųsi truputį pravertos, galite panaudoti medinį šaukštą ar puodo laikiklius.
Po to pyragą ištraukite iš orkaitės ir palikite iki galo atvėsti ant grotelių.
Prieš patiekiant pyragą, paruoškite aviečių glajų. Pusę aviečių sudėkite į mažą puodą, suberkite cukrų ir leiskite 3 minutes pavirti, kol avietės pradės leistis. Pertrinkite avietes per sietelį, kad atskirtumėte sėklas.
Peiliu apipjaukite pyrago kraštus ir pyragą atsargiai perkelkite ant serviravimo lėkštės. Ant pyrago viršaus supilkite aviečių glajų.
Galiausiai ant pyrago vidurio sudėliokite likusias avietes ir jūs jau būsite pasiruošę patiekti savo gardų pyragą!
Porcijoje | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energinė vertė |
448
kJ
107 kcal |
301
kJ
72 kcal |
Riebalai | 0.01 g | 0.01 g |
Angliavandeniai | 0.59 g | 0.40 g |
Baltymai | 0.08 g | 0.05 g |
Būtume dėkingi, jei duotumėte sutikimą mums ir mūsų partneriams naudoti slapukus ir panašias technologijas, kad suprastume, kaip naudojate mūsų svetainę. Tai leidžia mums geriau suprasti naudotojo elgesį ir atitinkamai pritaikyti mūsų svetainę. Be to, mes ir mūsų partneriai norėtume naudoti šiuos duomenis savo platformose suasmenintiems pasiūlymams. Jei sutinkate su tuo, spauskite „Sutinku“. Išsamesnės informacijos ieškokite mūsų privatumo politikoje. Jūs galite bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą.
Mums reikia šių slapukų ir panašių technologijų, kad galėtume užtikrinti pagrindines mūsų svetainės funkcijas. Tai apima, pavyzdžiui, šių nustatymų įrašymą. Tai tikrai būtina, kad negalėtumėte to išjungti.
Be to, norėtume sužinoti daugiau apie tai, kaip naudojatės mūsų svetaine, kad optimizuotume ją jums ir kitiems naudotojams. Šiuo tikslu mes naudojame slapukus ir panašias technologijas, kurios surenka informaciją apie naudotojų elgesį ir taip padeda mums pagerinti mūsų pasiūlymus jums.
Taip
ne
Siekdami pritaikyti savo rinkodaros kampanijas pagal jūsų poreikius, renkame informaciją apie tai, kaip jūs patenkate į mūsų svetainę ir kaip sąveikaujate su mūsų reklamomis. Tai padeda mums ne tik pagerinti mūsų skelbimus, bet ir pritaikyti jums mūsų turinį. Mūsų rinkodaros partneriai taip pat naudoja šią informaciją savo tikslams, pvz., jūsų paskyrai ar profiliui suasmeninti savo platformoje.
Taip
ne