Flag

Avietiniai zefyrai

12 - 15 gabalėliai
Pradedantiesiems
30
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta desertus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
300 gcukraus
4 vnt.kiaušinių baltymų
1 a.š.Dr. Oetker vanilinio cukraus
1 žiupsnelisdruskos
20 gDr. Oetker želatinos
100 mlaviečių sulčių
1 šaukštomiltelinio cukraus

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
Picture - Dr. Oetker želatinos
1

Į prikaistuvį suberkite cukrų, užpilkite 100 ml vandenį ir maišydami kaitinkite ant vidutinės kaitros, kol cukrus ištirps. Tada nukelkite jį nuo viryklės ir palikite kiek atvėsti.

2

Metaliniame dubenėlyje želatiną užpilkite 100 ml vandens ir kaitinkite ant maišydami kaitinkite ant silpnos, kol grūdeliai ištirps. Kai ištirpinta želatina kiek atvės, įmaišykite ją į cukraus sirupą.

3

Baltymus išplakite su druska iki standžių putų. Į juos įmaišykite cukraus sirupo ir želatinos mišinį, plakite 4-5 min. Pusę šios masės supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (15x20 cm).

4

Į likusią zefyrų masę įmaišykite aviečių sunką, viską išplakite ir užpilkite ant balto sluoksnio. Padėkite indą į šaldytuvą 1-2 val.