Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Avižinė košė su obuoliene

Paragaukite vieną iš 3 naujų košių pagardų!

5 porcijos

Lengvai paruošiamas 25 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Avižinė košė su obuoliene

Reikės:

4 - 5 vienetų obuolių (nuplautų)
200 g cukraus
100 - 150 ml vandens

Paruošimas

Paruošimas

1

Obuolius supjaustykite kubeliais, sėklalizdžius pašalinkite. Obuolių kubelius suberkite į puodą, užberkite cukrų, užpilkite vandenį ir pamaišydami virkite ant vidutinės kaitros, kol obuoliai suminkštės. 

2

Nesunaudotą obuolienę sudėkite į stiklainį, užsukite dangtelį ir laikykite šaldytuve.