Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Braškių želė su panakota

Gaivus ir vasariškas desertas su braškių gabaliukas

6 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 45 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Braškių želė su panakota

Jums reikės:

1 pak. Dr. Oetker skaidri braškių ir vanilės skonio želė
300 g braškių
400 ml pieno (panakotai pagaminti)
1 pakelių Dr. Oetker mišinio desertui “Panna Cotta”
250 ml grietinėlės (panakotai pagaminti)

Paruošimas

Paruošimas

1

Užvirinkite 500 ml vandens ir ištirpinkite jame DR. OETKER skaidrią braškių ir vanilės skonio želę. Braškes supjaustykite, sudėliokite jas stiklinėse ir užpilkite žele. 

2

150 ml pieno užvirinkite, atvėsinkite ir atidėkite. DR. OETKER desertą „Panna Cotta“ pagaminkite taip, kaip nurodyta ant pakelio. 

3

Kai desertas atvės, jis pradės greitai stingti, tuomet įmaišykite virintą ir atvėsintą pieną. Gautą masę supilstykite ant užstingusios braškių ir irgi sustingdykite. Pilkite tiek, kad stiklinė nebūtų visiškai pilna, palikite vietos braškėms. 

4

Prieš patiekdami ant baltojo sluoksnio uždėkite braškių, papuoškite valgomosiomis gėlėmis.