Flag

Gardžioji košė

2 porcijos
Pradedantiesiems
20
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta koše
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Traškius “Dr.Oetker” košės trupinius taip pat galima berti ant ledų, pudingų, jogurto, vaisių salotų, tortų, keksiukų. Argi ne puiki idėja? 
Patarimai ir gudrybės
Pasiruoškite traškių košės trupinių iškart daugiau, atvėsintus suberkite į stiklainį, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą.
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Reikės
3 pakeliųDr. Oetker avižinė košė su mėlynėmis (arba kitos “Dr.Oetker” avižų košės)
2 šaukštųsviesto
1 - 2 vienetųobuolių (nuplautų)
1 saujelėsuogų (pvz., šilauogių, bruknių, spanguolių)

Peržiūrėti produktus

1

Keptuvėje įkaitinkite šaukštą sviesto ir suberkite vieno “Dr.Oetker” avižų košės pakelio turinį. Maišydami mentele kaitinkite ant vidutinės kaitros, kol masė taps trupinių konsistencijos ir ims rusvėti.  Tada suberkite trupinius į dubenėlį.

2

Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą, sudėkite skiltelėmis supjaustytus obuolius ir kepkite iš abiejų pusių po 2-3 min.

3

Kitų dviejų pakelių košę paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės – dubenėliuose užpilkite karštu vandeniu ir išmaišykite. Sudėkite ant jos keptus obuolius, užpilkite iš keptuvės kvapnų sviestą ir užberkite traškius trupinius.

Patarimai ir gudrybės

  • Traškius “Dr.Oetker” košės trupinius taip pat galima berti ant ledų, pudingų, jogurto, vaisių salotų, tortų, keksiukų. Argi ne puiki idėja? 
  • Pasiruoškite traškių košės trupinių iškart daugiau, atvėsintus suberkite į stiklainį, uždenkite ir padėkite į šaldytuvą.