Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Gardžioji košė

2 porcijos

Lengvai paruošiamas 15 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Gardžioji košė

Reikės:

3 pakelių Dr. Oetker avižinė košė su mėlynėmis (arba kitos “Dr.Oetker” avižų košės)
2 šaukštų sviesto
1 - 2 vienetų obuolių (nuplautų)
1 saujelės uogų (pvz., šilauogių, bruknių, spanguolių)

paruošimas

Paruošimas

1

Keptuvėje įkaitinkite šaukštą sviesto ir suberkite vieno “Dr.Oetker” avižų košės pakelio turinį. Maišydami mentele kaitinkite ant vidutinės kaitros, kol masė taps trupinių konsistencijos ir ims rusvėti.  Tada suberkite trupinius į dubenėlį.

2

Keptuvėje įkaitinkite likusį sviestą, sudėkite skiltelėmis supjaustytus obuolius ir kepkite iš abiejų pusių po 2-3 min.

3

Kitų dviejų pakelių košę paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės – dubenėliuose užpilkite karštu vandeniu ir išmaišykite. Sudėkite ant jos keptus obuolius, užpilkite iš keptuvės kvapnų sviestą ir užberkite traškius trupinius.

nutritional.information.for.the.recipe Gardžioji košė

per.serving per.100g.ml
recipe.nutrition.energy 33kJ
8kcal
837kJ
200kcal
recipe.nutrition.fat 0.89g 22.19g
recipe.nutrition.carbohydrate 0.01g 0.16g
recipe.nutrition.protein 0.01g 0.18g