Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Mielinės bandelės su cinamoniniu įdaru

Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta bandeles

6 - 8 vienetų

Lengvai paruošiamas 120 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Mielinės bandelės su cinamoniniu įdaru

Reikės:

80 g rudojo cukraus
2 pak. Dr. Oetker mielių (sausų)
200 ml pieno (šilto)
1 žiupsnelis druskos
500 g miltų
50 g sviesto (ištirpinto)
2 v.š. aliejaus (pvz., vynuogių kauliukų)
2 vnt. kiaušinių
1 vnt. kiaušinių trynių
1 šaukšto pieno

Įdarui reikės:

6 - 8 šaukštų sviesto (ištirpinto)
2 - 3 a.š. cinamono
100 g rudojo cukraus
1 indelis Dr. Oetker karamelinio padažo

Paruošimas

Paruošimas

1

Cukrų ir mieles suberkite į dubenį, užpilkite šiltą pieną ir viską maišykite, kol cukrus ištirps. Tada įmaišykite druską, miltus, ištirpintą sviestą, aliejų ir išplaktus kiaušinius. Tešlą suminkykite, uždenkite drobele ir palikite šiltai, kad padvigubėtų. Tada tešlą suminkykite dar kartą ir iškočiokite 1 cm storio stačiakampį. 

2

Įdarui dubenėlyje sumaišykite sviestą, cinamoną bei cukrų (šaukštą cukraus atidėkite) ir užtepkite šią masę ant iškočiotos tešlos, tada pašlakstykite karameliniu padažu. Pradėdami lenkti ilgąją kraštinę, tešlą su įdaru suvyniokite į vyniotinį. Supjaustykite jį 8-10 cm ilgio gabaliukais. Šiuos sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir 15-20 min. palikite šiltai kilti. Tuomet bandeles aptepkite kiaušinio trynio ir pieno plakiniu, užberkite po truputį atidėto cukraus.

3

Pašaukite bandeles į 200 °C orkaitę ir kepkite maždaug 20 min., kol ims rusvėti. 

Informacija apie maistingumą Mielinės bandelės su cinamoniniu įdaru

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 38 kJ
9 kcal
38 kJ
9 kcal
Riebalai 0.90 g 0.90 g
Angliavandeniai 0.11 g 0.11 g
Baltymai 0.17 g 0.17 g