Flag

Migdoliniai pyragaičiai ir pieno kokteilis

16 - 18 porcijų
Pažengusiems
120
Naujas gardus receptas visiems, kurie mėgsta desertus
Sudedamosios dalys
Paruošimas
Patarimai ir gudrybės
Į pyragaičius berkite sezoninių uogų (braškių, aviečių, gervuogių, mėlynių, vyšnių) arba vaisių gabaliukų (persikų, abrikosų, kriaušių).
Picture -
Picture -
ĮVERTINKITE ŠĮ RECEPTĄ
Kaip sekėsi su šiuo receptu?

Susiję receptai

Susiję receptai

Picture - Hero image

Sudedamosios dalys

Kepiniams reikės
10 vnt.kiaušinių baltymų
1 žiupsnelisdruskos
370 gmiltelinio cukraus (ir trupučio kepiniams pabarstyti)
1 a.š.Dr. Oetker vanilinio cukraus
180 gmaltų migdolų
180 gmiltų
300 gsviesto (ir dar trupučio formai patepti)
200 guogų (aviečių, gervuogių ar braškių)
Kokteiliui reikės
2 pakeliųDr. Oetker Braskiu skonio milteliai pieno kokteiliui
0,5 lpieno

Peržiūrėti produktus

Picture - Dr. Oetker vanilinio cukraus
1

Kepiniams

Formos duobučių dugną ir sieneles patepkite trupučiu sviesto.
Kiaušinių baltymus su druska bei vanilės ekstraktu plakite1-2 min.

2

Kol šiek tiek suputos. Įmaišykite miltelinį cukrų, maltus migdolus, miltus bei ištirpintą sviestą.

3

Viską išmaišykite – gausis grietinės tirštumo tešla. Supilkite ją į formos duobutes, užpildydami du trečdalius kiekvienos duobutės. Tada į tešlą kiekvienoje duobutėje susmeikite po keletą uogų.

4

Kepkite 170 °C orkaitėje 25-30 min.
Kepinius atvėsinkite formoje ir atsargiai iš jos ištraukite arba apvertę formą iškratykite – pyragaičiai labai purūs. Apiberkite juos milteliniu cukrumi.

5

Kokteiliui

Pieną supilkite į plaktuvą.
Supilkite abiejų “Dr.Oetker” ruošinio pakelių turinį ir gerai viską išplakite. Išdalinkite kokteilį į stiklines ir mėgaukitės.

Paruošite 2-3 porcijas kokteilio.

Patarimai ir gudrybės

  • Į pyragaičius berkite sezoninių uogų (braškių, aviečių, gervuogių, mėlynių, vyšnių) arba vaisių gabaliukų (persikų, abrikosų, kriaušių).