Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Minkštas meduolis ir trys jo dekoravimo būdai

1 vienetas

Lengvai paruošiamas 60 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Minkštas meduolis ir trys jo dekoravimo būdai

Tešlai reikės:

400 g medaus (skysto)
2 a.š. prieskonių mišinio meduoliui
1 žiupsnelis druskos
5 kiaušinių
180 g cukranendrių cukraus
250 g grietinės
50 g sviesto (tirpinto)
1 a.š. Dr. Oetker maistinės sodos
0,5 kg kvietinių miltų

Dekoravimui reikės:

2 pakelių Dr. Oetker balto glajaus
1 pak. Dr. Oetker baltojo šokolado glajaus
1 pak. “Dr.Oetker” pabarstukų žirnelių rinkinio
2 šaukštų miltelinio cukraus
spanguolių ir jų šakelių, šalavijų lapelių (poros saujų)

Paruošimas

Paruošimas

1

Medų pakaitinkite su prieskoniais bei druska ir palikite atvėsti.

2

Kiaušinius su cukrumi išplakite iki standžių putų. Tada įmaišykite medų, grietinę, sviestą, įsijokite miltus su soda. Viską gerai išplakite, supilkite į vieną didelę arba dvi ar tris mažas formas. Pašaukite į 160-180 °C orkaitę ir kepkite 40-50 min. arba kol į tešlą įsmeigę medinį iešmelį ištrauksite jį švarų.

3

Atvėsusį meduolį išimkite iš formos. Dekoravimui balto arba baltojo šokolado glajaus pakuotę pakaitinkite karštame vandenyje, užtepkite glajų ant kepinio, papuoškite žalumynais, uogomis bei pabarstukais.

Informacija apie maistingumą Minkštas meduolis ir trys jo dekoravimo būdai

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 5129 kJ
1225 kcal
607 kJ
145 kcal
Riebalai 0.02 g 0.00 g
Angliavandeniai 300.48 g 35.52 g
Baltymai 1.59 g 0.19 g