Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Pica su mocarela ir pomidorais

Receptas 2 picoms

2 vienetų

Lengvai paruošiamas 30 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Pica su mocarela ir pomidorais

Pagrindui reikės:

250 g kvietinių miltų (pvz., 550D / 550C/ 00)
1,5 a.š. Dr. Oetker mielių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cukraus
30 ml alyvuogių aliejaus
125 ml vandens (drungno)

Įdarui reikės:

2 - 3 mocarelos kamuoliukų (arba 1-2 kamuoliukų buratos)
6 - 8 pomidorų (saulėje džiovintų aliejuje arba pusiau džiovintų aliejuje puselių)
1 aitriosios paprikos (džiovintos)
1 saujelės bazilikų ir mėtų lapelių (nuplautų, nusausintų)
juodųjų pipirų (šviežiai grūstų)
4 a.š. alyvuogių aliejaus
4 a.š. pesto padažo

Paruošimas

Paruošimas

1

Tešlos paruošimas

Tešlai dubenyje išmaišykite miltus, mieles, cukrų ir druską. Užpilkite 125 ml drungno vandens, aliejų ir suminkykite tešlą, kad nebekibtų prie delnų. Uždengę dubenį maistine plėvele (kad tešla nedžiūtų), palikite ją 1 val. kambario temperatūroje, kol padvigubės. Tada padalinkite ją į dvi dalis ir iškočiokite iki 26-28 cm skersmens, padėkite į truputį miltais pabarstytą skardą.

2

padažas

Pesto padažą sumaišykite su alyvuogių aliejumi. Po šaukštą ar du šio mišinio užtepkite iškočiotų tešlos apskritimų, uždėkite džiovintų pomidorų puseles, suplėšytą mocarelą arba buratą, užtrupinkite aitriosios paprikos. 

3

kepimas

Pašaukite picą į 220 °C orkaitę ir kepkite 12-15 min., kol tešla išsipūs, krašteliai ims skrusti ir mocarela ištirps.

4

pagardinimas

Iškeptą picą pagardinkite juodaisiais pipirais, bazilikais ir mėtomis bei likusiu pesto bei alyvuogių aliejaus mišiniu.

Informacija apie maistingumą Pica su mocarela ir pomidorais

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 2403 kJ
574 kcal
38 kJ
9 kcal
Riebalai 18.27 g 0.29 g
Angliavandeniai 88.98 g 1.39 g
Baltymai 12.64 g 0.20 g