Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Pyragas su pudingu, uogomis ir želė

Pyragas su vaniliniu pudingu, mėlynėmis ir citrinų skonio želė

30 - 35 porcijos

Vidutinio sudėtingumo 40 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Pyragas su pudingu, uogomis ir želė

Tešlai:

175 g sviesto (minkšto)
150 g cukraus
0,5 pak. Dr. Oetker vanilinio cukraus
4 vnt. kiaušinių
50 g bulvių miltų
200 g miltų
2 a.š. Dr. Oetker kepimo miltelių

Pudingo masei:

1000 ml pieno
3 pakelių Dr. Oetker vanilės skonio pudingo
150 g cukraus
250 ml Dr. Oetker grietinėlės standiklio (30% riebumo)

Želė sluoksniui:

1000 g mėlynių
700 ml vandens (verdančio)
2 pak. Dr. Oetker citrinų skonio želė

Paruošimas

Paruošimas

1

Paruošimo būdas

Sumaišykite sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Tuomet įmuškite po vieną kiaušinį. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir supilkite į kiaušinių masę. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės. Didesnę kepimo skardą su orkaitės matmenimis ištepkite sviestu ir apibarstykite miltais, tuomet supilkite į ją tešlą ir tolygiai išlyginkite šaukštu.

2

Kepimas

Paruoštą tešlą dėkite į orkaitę ir kepkite iki šviesiai auksinės spalvos.
Dujinė orkaitė: 175 °C
Elektrinė orkaitė: 175 °C
Kepimo laikas: 25 min.

3

Pudingo sluoksnis

Į dubenį supilkite pusę litro pieno, supilkite pudingą, cukrų ir gerai išmaišykite. Užvirkite likusį pieną ir grietinėlę, tuomet supilkite pudingo mišinį. Viską maišykite ant silpnos kaitros iki pudingo kreminės konsistencijos. Paruoštą pudingą supilkite ant tešlos ir tolygiai išlyginkite.

4

Želė sluoksnis

Nuplaukite ir nusausinkite mėlynes, sudėkite ant pudingo sluoksnio. Želė ištirpinkite verdančiame vandenyje, leiskite atvėsti. Kai želė pradės stingti, užpilkite ją ant uogų. Įdėkite į šaldytuvą, kad atvėstų ir sustingtų.

Informacija apie maistingumą Pyragas su pudingu, uogomis ir želė

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 4 kJ
1 kcal
0 kJ
0 kcal
Riebalai 0.00 g 0.00 g
Angliavandeniai 0.12 g 0.01 g
Baltymai 0.02 g 0.00 g