Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Vanilinis pieno želė tortas su vyšniomis

7 porcijų

Vidutinio sudėtingumo 30 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Vanilinis pieno želė tortas su vyšniomis

Reikės:

7 pak. Vanilės skonio milteliai pieno kokteiliui (vanilės arba bananų skonio)
1,4 l pieno
3 pak. Dr. Oetker želatina lapeliais
0,5 kg vyšnių
2 - 3 v.š. cukraus

paruošimas

Paruošimas

1

Vyšnių paruošimas

Vyšnias nuplaukite. Pusei jų pašalinkite kauliukus, o minkštimą sudėkite į dubenį ir užberkite cukrumi. Kartas nuo karto pamaišykite, kad cukrus ištirptų.

2

Galutiniai žingsniai

Į puodą supilkite pieną, sudėkite želatinos lapelius ir 10 min. palikite brinkti. Tada ant silpnos kaitros nuolat maišydami pieną pakaitinkite, kad želatina ištirptų. Nukelkite pieną nuo viryklės ir palikite atvėsti. Į atvėsusį pieną įmaišykite “Dr.Oetker Milkshake” pakelių turinį ir supilkite į želė formą, sumeskite cukrumi užpiltas vyšnias. Padėkite indą į šaldytuvą 2 val., kad želė sustingtų. Tada kelioms sekundėms pamerkite formą iki kraštų į dubenį su šiltu vandeniu (vanduo neturi apsemti želė), uždėkite ant formos serviravimo lėkštę ir apverskite formą, kad desertas atsidurtų lėkštėje. Dekoruokite jį likusiomis uogomis, jas galima apiberti milteliniu cukrumi.