Dr. Oetker interneto svetainėje naudojami slapukai

Kad galėtume pagerinti savo interneto svetainės veikimą bei tam, kad mes ir mūsų partneriai galėtų suprasti, kaip Jūs naudojatės mūsų interneto svetaine, mūsų interneto svetainė Jūsų įrenginiuose patalpina slapukus (angl. cookies). Tolimesnis šios interneto svetainės naudojimas (pažymint langą, naršant ar paslenkant langą) arba slapukų reklamjuostės pašalinimas laikomas Jūsų sutikimu įdiegti ir naudoti slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus ir jų pašalinimą rasite mūsų pranešime apie privatumą.

Žaliasis pagardas

Pagardinkite picas išskirtinai skaniu padažu!

1 porcijos

Lengvai paruošiamas 15 minučių

Sudėtis

Sudėtis

Receptas Žaliasis pagardas

Reikės:

1 vnt. avokado (nuplauto)
1 - 2 vnt. žaliųjų citrinų (nuplautų)
1 saujelės petražolių/kalendrų
2 skil. česnako (nuluptų)
1 saujelės kedrinių pinijų/pistacijų branduolių
1 vnt. chalapos aitriosios paprikos
120 ml alyvuogių aliejaus
100 - 120 ml vandens
1 šaukšto druskos

Paruošimas

Paruošimas

1

Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kauliuką. Minkštimą susmulkinkite ir sudėkite į dubenį. Iš žaliųjų citrinų išspauskite sultis ir užpilkite ant avokado.

2

Chalapos papriką supjaustykite, pašalinkite sėklas ir kotelį, o minkštimą sudėkite į dubenį prie kitų ingredientų.

3

Taip pat įdėkite česnaką, užberkite pagal skonį druskos, pipirų. Užpilkite aliejų ir vandenį.

4

Petražoles perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir peiliu ant lentelės pasmulkinkite, po to sudėkite į dubenį prie avokado.

5

Suberkite riešutus ir elektriniu trintuvu viską sutrinkite iki norimos konsistencijos. Ragaukite su “Dr.Oetker” picomis.

Informacija apie maistingumą Žaliasis pagardas

Porcijoje Per 100 g / ml
Energinė vertė 4442 kJ
1061 kcal
42 kJ
10 kcal
Riebalai 119.76 g 1.08 g
Angliavandeniai 0.57 g 0.01 g
Baltymai 0.12 g 0.00 g