Į didelį dubenį suberkite cukrų, druską, mieles ir išmaišykite.
Tada užpilkite kambario temperatūros ar truputį pašildytą pieną ir maišykite, kol cukrus ištirps. Į šį mišinį įmaišykite išplaktus kiaušinius bei miltus.
Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 1–2 val.
Obuolius nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Keptuvėje įkaitinkite pusę aliejaus. Šaukštu dėkite tešlos į keptuvę ir ant viršaus įspauskite po obuolio griežinėlį. Kepkite ant vidutinės ar kiek mažesnės kaitros, kiekvieną pusę po 3–4 min.
Iškeptus blynus pagardinkite milteliniu cukrumi.
Susiję receptai
Kita
Kita
Kita
Kita
Kita
Kita
Kita
Paruošimo laikas:90 18 - 20 vienetų